Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan? 

Ja, dit is zeker mogelijk. Dit kun je zelf via de Personal Body Plan App in orde maken. Log in via de Personal Body Plan App met jouw persoonlijke inloggegevens en doorloop de volgende stappen: Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Plan. Stap 2: Klik op Wisselen van doel Stap 3: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in. Twijfel je over welk plan bij je past? Vraag dan aan je Personal Body Coach om advies. Heb jij een abonnement zonder coach? Mail dan naar Customer Focus (info@changinglife.cl) voor advies.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kun je met de @Home of @Park versie dezelfde resultaten behalen als met de @Gym versie?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment en laat je niet meeslepen door gedachten die zeggen dat het een beter is dan het ander. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de bijkomende kosten? 

Bijna niets, het is net hoe gek je het zelf maakt. De één wilt alleen biologisch eten, terwijl de ander zich prima voelt bij een volle tas boodschappen bij een budgetsupermarkt. Beiden niets mis mee, dat is echt aan jou. Hetzelfde geldt voor een sportschool, daarbij heb je de keuze tussen een budget club van 15 euro per maand of een all-in luxe sportschool voor 80 euro in de maand.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Maakt het uit wanneer mijn (Obstacle) Run plaatsvindt als ik wil meedoen aan (Obstacle) Running Plan? 

Het is voor jou persoonlijk de afweging wanneer je wilt starten met de voorbereiding en dus met jouw Obstacle Running Plan. Of je nu een Obstacle Run gepland hebt staan voor over 2, 6 of 14 maanden, dit maakt niet uit. Uiteindelijk is het doel een allround fitte body & mind te krijgen. Wanneer je merkt dat je graag begeleid wordt in de voorbereidingen rondom de run, raden wij aan om een Original, Plus of Premium abonnement te nemen. Op die manier kun je overleggen met je Personal Body Coach wanneer de wedstrijd plaatsvindt en welke aanpassingen je rond dat moment ter voorbereiding kunt doen. Let op: heb jij het Personal Plan abonnement? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de hardlooptrainingen,  gezien dit per situatie verschilt. Daarom raden wij aan te upgraden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw gecertificeerde level II Personal Body Coach jou kan ondersteunen en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik wil een ander plan volgen/van doel wisselen. Waar kan ik dit doorgeven?

Dit kun je zelf in orde maken via de Personal Body Plan app in slechts 3-5 minuten. Hoe wissel ik van doel? Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Plan. Stap 2: Klik op wisselen van doel Stap 3: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in. Let op: heb jij het Personal Plan abonnement zonder coaching en volg je het Pregnancy, Mommy of (Obstacle) Running plan volgen? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de huidige situatie, gezien elke zwangerschap, het al dan niet geven van borstvoeding en de diversiteit aan hardlooptrainingen per situatie verschilt. Daarom raden wij aan up te graden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw Personal Body Coach de situatie kan monitoren en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben zwanger, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw zwangerschap. Vervolgens ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Gezien je tijdens je zwangerschap een kwetsbare periode doormaakt is ons advies in een periode als deze om voor een abonnement met coaching (Original, Plus, Premium) te kiezen. Zo ontvang je tijdens dit mooie en bijzondere, maar ook kwetsbare proces ondersteuning van één van onze gespecialiseerde Level II Personal Body Coaches. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget en één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Heb je een abonnement met coaching? Dan kan je Personal Body Coach je hier ook in ondersteunen op de dagen dat jij coaching ontvangt. Ook kan het handig zijn bij eventuele complicatie en klachten dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Ook kun je bij een abonnement met coaching onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben net bevallen, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw huidige situatie na de bevalling, afhankelijk van hoe je bevalling is verlopen. Vervolgens ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Gezien je op dit moment een kwetsbare periode doormaakt is ons advies in een periode als deze om voor een abonnement met coaching (Original, Plus, Premium) te kiezen. Zo ontvang je tijdens dit mooie en bijzondere, maar ook kwetsbare proces ondersteuning van één van onze gespecialiseerde Level II Personal Body Coaches. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget. Bij een abonnement met coaching kan dit onbeperkt en kan je Personal Body Coach hierin meedenken. Je voedingsadvies is namelijk afhankelijk van of je borstvoeding geeft of niet en dient aangepast te worden wanneer jij je borstvoeding af gaat bouwen. Daarnaast gelden er ook specifieke adviezen wanneer je bent bevallen van een meerling. Een Personal Body Coach met Level II Pregnancy certificaat kan het accurate voedingsbudget vastzetten en monitoren, zodat deze niet verspringt. Ook kan het handig zijn bij eventuele complicatie en klachten dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Bij het Personal Plan abonnement kun je namelijk slechts één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Bij een abonnement met coaching kun je onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik wil het (Obstacle) Running plan volgen, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan, waar jij vervolgens zelfstandig mee aan de slag gaat. Wat betreft de voeding kunnen de aanbevolen hoeveelheden echter per run verschillen, afhankelijk van de afstand en de snelheid die je loopt, die ook gedurende je plan continue kan veranderen. Een gecertificeerde Level II Personal Body Coach kan dit voor iedere situatie persoonlijk met jou afstemmen en voor jou berkeneen. Daarom is ons advies om bij het (Obstacle) Running Plan altijd voor een abonnement met coaching te kiezen. Je Personal Body Coach kan jou dan ook helpen ter voorbereiding op de wedstrijd die je gaat doen, ook bij het stapelen van koolhydraten voor een duurloop bijvoorbeeld. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget en één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Heb je een abonnement met coaching? Dan kan je Personal Body Coach je hier dus in ondersteunen op de dagen dat jij coaching ontvangt. Ook kan het handig zijn bij eventuele pijntjes en blessures dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Ook kun je bij een abonnement met coaching onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier