Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het dashboard?

Je logt in op het dashboard via de website door rechtsboven op ‘log in’ te klikken. Inloggen kan ook rechtstreeks via https://id.personalbodyplan.com/. Vervolgens voer je daar het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven, met het gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Moet ik precies zes maanden voor mijn bruiloft beginnen met Personal Wedding Plan?

Nee, je kunt op ieder gewenst moment beginnen met jouw Personal Wedding Plan. We geloven echter niet in quick-fixen en daarom raden we aan om ten minste zes maanden te investeren in je Plan. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan? 

Ja, dit is zeker mogelijk. Heb je jouw doel behaald en wil je bijvoorbeeld vanuit vetverbranding doorgaan met spieropbouw, dan is het mogelijk om dit via jouw coach te wijzigen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kun je met de @Home of @Park versie dezelfde resultaten behalen als met de @Gym versie?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment en laat je niet meeslepen door gedachten die zeggen dat het een beter is dan het ander. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de bijkomende kosten? 

Bijna niets, het is alleen hoe gek je het zelf maakt. De één wilt alleen biologisch eten, terwijl de ander zich prima voelt bij een volle tas boodschappen bij een budgetsupermarkt. Beiden niets mis mee, dat is echt aan jou. Hetzelfde geldt voor een sportschool, daarbij heb je de keuze tussen een budget club van 15 euro per maand of een all-in luxe sportschool voor 80 euro in de maand.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Maakt het uit wanneer mijn Obstacle Run plaatsvindt als ik wil meedoen aan Personal Obstacle Running Plan? 

Het is voor jou persoonlijk de afweging wanneer je wilt starten met de voorbereiding en dus met jouw Personal Obstacle Running Plan. Of je nu een Obstacle Run gepland hebt staan voor over 2, 6 of 14 maanden, dit maakt niet uit. Uiteindelijk is het doel een allround fitte body & mind te krijgen. Overleg met je coach wanneer de wedstrijd plaatsvindt en welke aanpassingen we rond dat moment kunnen doen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier