Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan?

Ja, dit is zeker mogelijk. Dit kun je zelf via de Personal Body Plan App in orde maken. Log in via de Personal Body Plan App met jouw persoonlijke inloggegevens en doorloop de volgende stappen: Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Training. Stap 2: Klik op Instellingen (het tandwieltje rechtsboven) Stap 3: Klik op Doel wijzigen. Stap 4: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in. Twijfel je over welk plan bij je past? Vraag dan aan je Personal Body Coach om advies.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kun je met de @Home of @Park versie dezelfde resultaten behalen als met de @Gym versie?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment en laat je niet meeslepen door gedachten die zeggen dat het een beter is dan het ander. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de bijkomende kosten?

Bijna niets, het is net hoe gek je het zelf maakt. De één wilt alleen biologisch eten, terwijl de ander zich prima voelt bij een volle tas boodschappen bij een budgetsupermarkt. Beiden niets mis mee, dat is echt aan jou. Hetzelfde geldt voor een sportschool, daarbij heb je de keuze tussen een budget club van 15 euro per maand of een all-in luxe sportschool voor 80 euro in de maand.