Hoe kunnen wij jou helpen?

Kan ik tussentijds stoppen met mijn Personal Body Plan?

Het is niet mogelijk jouw Personal Body Plan tussentijds stop te zetten. Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de slag met jouw Personal Body Plan. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je levensstijl. Dit is in onze visie de manier om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Wanneer jij je aanmeldt voor Personal Body Plan ga je akkoord met de zelfgekozen tijdsduur van het abonnement die je hebt gekozen. 
Ben je recent aan de slag gegaan en val je nog binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd, dan heb je de mogelijkheid om kosteloos het abonnement te ontbinden. Klik hier om het abonnement te ontbinden. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben op dit moment in behandeling voor een eetstoornis. Mag ik met Personal Body Plan starten?

Je kunt niet starten met Personal Body Plan, omdat wij jou op dit moment niet de juiste begeleiding kunnen bieden. We raden je aan om jouw huidige behandeling voort te zetten en te focussen op je herstel. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik heb in het verleden een eetstoornis gehad en ik ben uitbehandeld. Mag ik met PBP starten?

Personal Body Plan is een plan waarmee jij de fitste versie van jezelf wordt. Je streeft naar een persoonlijk doel op fysiek vlak. Tijdens jouw Personal Body Plan oefen je daarom controle uit op jouw voedingspatroon en trainingen. Als je een eetstoornis hebt gehad kan dit een trigger zijn om terug te vallen in ongewenst gedrag. Wij kunnen jou niet de optimale begeleiding bieden, mocht gedrag uit het verleden opspelen. Vraag jezelf daarom af of het verstandig is om te starten met Personal Body Plan. Jouw gezondheid staat voor ons namelijk altijd voorop. Wij adviseren jou daarom niet te starten met Personal Body Plan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw gedrag en de keuzes die jij maakt. Mocht je toch willen starten, kies dan voor aan abonnement met coaching en geef dan bij de intake in ieder geval aan dat je een verleden met een eetstoornis hebt. Daarnaast raden we je aan te kiezen voor het Maintanence Plan, Muscle Shaping Plan (voor vrouwen) of Muscle Building Plan (voor mannen), ook als je wilt afslanken, waardoor oud gedrag minder snel getriggerd zal worden. Op deze manier hanteer je een tempo dat voor jou realistisch en haalbaar is. Wij zijn voorstanders van het werken aan de beste versie van jezelf, en dat zien we uiteraard ook graag terug bij jou. Wees daarom eerlijk tegen jezelf. Maak een keuze waar jij 100% achter staat. Mocht je starten met een Original, Plus of Premium abonnement, wees dan eerlijk naar jezelf en je coach tijdens het plan. Bespreek bij de start van jouw plan met je coach wat jouw persoonlijke doel is en wees eerlijk over jouw verleden met een eetstoornis. Mocht je met het Personal Plan abonnement starten, neem dan contact op met Customer Focus (info@changinglife.cl) als je ergens moeite mee hebt of het gevoel hebt dat je een terugval ervaart. Natuurlijk willen wij jou graag helpen, maar mochten wij het gevoel hebben dat wij jou niet de juiste begeleiding kunnen bieden, dan kunnen wij jouw plan stoppen. Dit allemaal met het oog op jouw gezondheid. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn Personal Body Plan combineren met andere sporten, bijvoorbeeld Crossfit?

Ja, dat kan! Het ‘doe wat werkt voor jou’ principe staat bij ons hoog in het vaandel. Als je doet waar jij je fijn bij voelt en wat jij leuk vindt, houd je dit het langst vol. Zo behalen we een duurzaam resultaat. Een mix met andere sporten, zoals Crossfit, zou dus kunnen. In de Personal Body Plan app kun je deze andere sportactiviteiten ook invoeren, zodat je een compleet overzicht van jouw beweegmomenten hebt!  
 
Op het gebied van training achten wij krachttraining als één van de betere manieren om jouw gewenste resultaat te behalen en te behouden. Wij voorzien je daarom van trainingsschema’s op het gebied van krachttraining. Krachttraining is een zeer effectieve trainingsvorm voor zowel de fysieke als mentale gezondheid en geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ook als het niet je ambitie is om een heel gespierd voorkomen te ontwikkelen is er genoeg reden om voor krachttraining te kiezen. Denk aan de positieve effecten op bijvoorbeeld de bloedsuikerspiegel, nachtrust, mentale welzijn, gezondheid van de botten en het cognitief functioneren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vaak kan ik wisselen van trainingslocatie?

Zowel bij het Original, Plus als het Premium abonnement kan je onbeperkt wisselen van trainingslocatie. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een trainingswijziging doen, waaronder het wisselen van locatie. Wanneer je eenmaal een trainingsschema hebt voor meerdere trainingslocaties kun je altijd on demand switchen tussen deze locaties. Zo kun je ook met Personal Plan verschillende trainingslocaties met elkaar combineren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Behaalt iedereen zijn of haar gewenste resultaat? 

Of jij jouw gewenste resultaat haalt heb jij grotendeels volledig in de hand. Wij geven de tools en de kennis, het is aan jou zelf om dit uit te voeren. Je kunt een paard naar het water brengen, maar je kan hem niet laten drinken. Wij geloven dat je altijd resultaat behaalt met Personal Body Plan wanneer jij je plan consistent volgt. Meer informatie kun je vinden in onze algemene voorwaarden. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe moet ik mijn voeding bijhouden? 

De strategie die bij jou past kan sterk verschillen van de strategie die bij een ander past. Iedere deelnemer heeft zo zijn eigen (psychologische) voorkeuren. Waar de ene persoon dol is op cijfers en graag met de weegschaal in de weer is, heeft de ander hier een hekel aan. Voor iedereen is er een geschikte methode te vinden. Binnen jouw Personal Body Plan is het mogelijk om je voeding bij te houden via de handpalmmethode en het calorietracken. Het wisselen van de verschillende methodes is altijd mogelijk via de app. Wanneer je kiest voor het calorietracken, is er ook een persoonlijk voedingsschema beschikbaar dat rekening houdt met jouw voorkeuren en doelen. Het volgen van dit schema kan tijd besparen en is er niet alleen op gericht is om jou momenteel qua voeding zo goed mogelijk te ondersteunen, maar juist om jou de tools en kennis in handen te geven waarmee je een duurzaam, flexibel, en volwaardig voedingspatroon ontwikkelt zodat je in de toekomst prima zonder schema uit de voeten kan.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kun je met de @Home of @Park versie dezelfde resultaten behalen als met de @Gym versie?

Uiteindelijk boek je het meeste resultaat met een plan dat je het meest consistent kunt uitvoeren. Schat in wat werkt voor jou op dit moment en laat je niet meeslepen door gedachten die zeggen dat het een beter is dan het ander. Het plan moet werken voor jou. Zorg dat je kiest wat past bij jouw situatie. Daarnaast is het ook belangrijk om te doen waar jij je fijn bij voelt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Zit een sportschoolabonnement bij prijs inbegrepen? 

Nee. Onze visie is simpel, maar doeltreffend: je Personal Body Plan is leidend en de faciliteit waar jij je training uitvoert is van secundair belang. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen trainen waar je wilt, of dit nu in de sportschool, thuis of in het park is.  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier