Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik een wijziging aanvragen voor mijn huidige trainingsschema?

Het kan natuurlijk zo zijn dat een wijziging van jouw trainingsschema nodig is. Wijzigingen die betrekking hebben op het aantal trainingen, het doel van jouw plan, de wijziging van een bepaalde oefening en/of wijzigingen in verband met een blessure kunnen via de app worden aangevraagd.  Ga in de app naar het menu en klik door naar 'Plan'. Klik vervolgens op Instellingen training. In het overzicht kies je voor 'Trainingsschema's wijzigen'. Klik onder de locatie waar je de wijziging voor wilt aanvragen op Wijziging aanvragen. Je wordt dan doorverwezen naar een aantal vragen over de wijziging die je wilt aanvragen. De trainingsexperts zullen de juiste wijziging voor je doorvoeren.  Het doorvoeren van een wijziging in jouw trainingsschema is een secuur en handmatig werk en neemt maximaal 5 werkdagen in beslag. Let op: heb jij een Personal Plan abonnement? Dan kun je deze wijziging één keer per maand aanvragen. Wil je vaker wijziging aanvragen? Dan kun je altijd je abonnement upgraden naar een abonnement met coaching, waarin je onbeperkt wijzigingen kunt aanvragen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik wil een ander plan volgen/van doel wisselen. Waar kan ik dit doorgeven?

Dit kun je zelf in orde maken via de Personal Body Plan app in slechts 3-5 minuten. Hoe wissel ik van doel? Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Plan. Stap 2: Klik op wisselen van doel Stap 3: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in. Let op: heb jij het Personal Plan abonnement zonder coaching en volg je het Pregnancy, Mommy of (Obstacle) Running plan volgen? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de huidige situatie, gezien elke zwangerschap, het al dan niet geven van borstvoeding en de diversiteit aan hardlooptrainingen per situatie verschilt. Daarom raden wij aan up te graden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw Personal Body Coach de situatie kan monitoren en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik als ik mijn Personal Plan abonnement upgrade zelf een coach kiezen?

Tof dat jij je abonnement wilt upgraden naar een abonnement met coaching (Original, Plus of Premium)! Wanneer jij je upgrade in orde hebt gemaakt via jouw CL Member Dashboard, kun je vervolgens meteen jouw coach kiezen. Wil je weten welke Personal Body Coach het best bij jou past? Filter op onze coachoverzichtspagina op de aspecten die jij belangrijk vindt en kijk welke coach het beste bij jouw doelen past!  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat is het verschil tussen een abonnement met en zonder coaching?

Zowel binnen de abonnementen met coaching als zonder coaching wordt jouw plan inhoudelijk door onze experts opgesteld op basis van onze 4 pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Ook kun je gebruikmaken van alle functionaliteiten van de Personal Body Plan app, zoals het persoonlijke voedingsschema.  Hieronder op een rijtje hoe het Personal Plan abonnement verschilt van onze abonnementen met coaching (Original, Plus en Premium).  

  • Bij het Personal Plan abonnement ga je zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke plan en ontvang je geen coaching. Binnen het Original, Plus en Premium abonnement ontvang je respectievelijk 1, 3 of 7 dagen per week coaching, afhankelijk van de abonnementsvorm. Je hebt altijd de mogelijkheid om te wisselen van coach.
  • Bij het Personal Plan abonnement kun je geen gebruik maken van onze ‘Geen resultaat? Geld terug!’ garantie. Binnen het Original, Plus en Premium abonnement kan dat wel. 
  • Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een trainingswijziging in je plan aanvragen. Binnen het Original, Plus en Premium abonnement kun je onbeperkt wijzigingen.
  • Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je voedingsbudget aanvragen. Binnen het Original, Plus en Premium abonnement kun je onbeperkt wijzigingen.
  • Het Personal Plan abonnement kan met een looptijd van 12 of 18 maanden afgesloten worden. Het Original, Plus en Premium abonnement met een looptijd van 6,12 of 18 maanden. 
Ben je benieuwd hoe het Original, Plus en Premium abonnement van elkaar verschillen qua coaching intensiteit? Kijk dan bij de FAQ: Wat is het verschil tussen Personal Body Plan Original, Plus en Premium? 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Klopt mijn voedingsbudget met Personal Plan abonnement wel?

Je hebt het Personal Plan abonnement zonder coaching afgesloten en vraagt je af of jouw voedingsbudget klopt. Het voedingsbudget wordt gebaseerd op de laatst ingevoerde meting, je kunt dus nagaan of je deze meting (juist) hebt ingevoerd. Klopt de meting? Dan klopt jouw voedingsbudget! Ook kun je bij Instellingen – Plan – Wisselen van doel kijken of daar het (nieuwe) plan staat dat je wilt volgen.  Wil je een wijziging in je budget aanvragen? Dan kun je dit formulier invullen.  Let op: heb jij het Personal Plan abonnement zonder coaching en volg je het Pregnancy, Mommy of (Obstacle) Running plan volgen? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de huidige situatie, gezien elke zwangerschap, het al dan niet geven van borstvoeding en de diversiteit aan hardlooptrainingen per situatie verschilt. Daarom raden wij aan up te graden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw Personal Body Coach de situatie kan monitoren en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben zwanger, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw zwangerschap. Vervolgens ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Gezien je tijdens je zwangerschap een kwetsbare periode doormaakt is ons advies in een periode als deze om voor een abonnement met coaching (Original, Plus, Premium) te kiezen. Zo ontvang je tijdens dit mooie en bijzondere, maar ook kwetsbare proces ondersteuning van één van onze gespecialiseerde Level II Personal Body Coaches. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget en één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Heb je een abonnement met coaching? Dan kan je Personal Body Coach je hier ook in ondersteunen op de dagen dat jij coaching ontvangt. Ook kan het handig zijn bij eventuele complicatie en klachten dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Ook kun je bij een abonnement met coaching onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben net bevallen, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan afgestemd op jouw huidige situatie na de bevalling, afhankelijk van hoe je bevalling is verlopen. Vervolgens ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Gezien je op dit moment een kwetsbare periode doormaakt is ons advies in een periode als deze om voor een abonnement met coaching (Original, Plus, Premium) te kiezen. Zo ontvang je tijdens dit mooie en bijzondere, maar ook kwetsbare proces ondersteuning van één van onze gespecialiseerde Level II Personal Body Coaches. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget. Bij een abonnement met coaching kan dit onbeperkt en kan je Personal Body Coach hierin meedenken. Je voedingsadvies is namelijk afhankelijk van of je borstvoeding geeft of niet en dient aangepast te worden wanneer jij je borstvoeding af gaat bouwen. Daarnaast gelden er ook specifieke adviezen wanneer je bent bevallen van een meerling. Een Personal Body Coach met Level II Pregnancy certificaat kan het accurate voedingsbudget vastzetten en monitoren, zodat deze niet verspringt. Ook kan het handig zijn bij eventuele complicatie en klachten dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Bij het Personal Plan abonnement kun je namelijk slechts één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Bij een abonnement met coaching kun je onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik wil het (Obstacle) Running plan volgen, kan ik starten met het Personal Plan (zonder coaching) abonnement?

Ja, je kunt starten met het Personal Plan abonnement. Onze experts maken jouw persoonlijke plan, waar jij vervolgens zelfstandig mee aan de slag gaat. Wat betreft de voeding kunnen de aanbevolen hoeveelheden echter per run verschillen, afhankelijk van de afstand en de snelheid die je loopt, die ook gedurende je plan continue kan veranderen. Een gecertificeerde Level II Personal Body Coach kan dit voor iedere situatie persoonlijk met jou afstemmen en voor jou berkeneen. Daarom is ons advies om bij het (Obstacle) Running Plan altijd voor een abonnement met coaching te kiezen. Je Personal Body Coach kan jou dan ook helpen ter voorbereiding op de wedstrijd die je gaat doen, ook bij het stapelen van koolhydraten voor een duurloop bijvoorbeeld. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een wijziging in je caloriebudget en één keer per maand een wijziging in je trainingen aanvragen. Heb je een abonnement met coaching? Dan kan je Personal Body Coach je hier dus in ondersteunen op de dagen dat jij coaching ontvangt. Ook kan het handig zijn bij eventuele pijntjes en blessures dat je Personal Body Coach je kan helpen en kan meedenken bij de nodige wijzigingen. Ook kun je bij een abonnement met coaching onbeperkt wijzigingen aanvragen bij onze experts.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vraag ik een wijziging in mijn voedingsbudget aan binnen het Personal Plan abonnement?

Heb je het Personal Plan abonnement zonder coaching afgesloten en wil je een wijziging in je budget aanvragen? Dan kun je dit formulier invullen.  Let op: Heb jij je metingen accuraat ingevoerd en zijn jouw doelen ongewijzigd? Dan klopt jouw huidige voedingsbudget! Volg je het Pregnancy, Mommy of (Obstacle) Running plan volgen? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de huidige situatie, gezien elke zwangerschap, het al dan niet geven van borstvoeding en de diversiteit aan hardlooptrainingen per situatie verschilt. Daarom raden wij aan up te graden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw Personal Body Coach de situatie kan monitoren en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier