Hoe kunnen wij jou helpen?

Mag ik ook trainen in de Changing Life Hub?

Zeker, als Personal Body Plan member ben je welkom om in de Changing Life Hub in Amsterdam-Noord te komen trainen. De CL Hub is enkel toegankelijk als je een Personal Body Plan abonnement + een CL Hub abonnement hebt. Gelukkig krijg je bij je Personal Body Plan abonnement altijd als extra gratis een CL Hub – Free abonnement. Met het ‘Free’ abonnement (€0,00 p/mnd) krijg je toegang in de gratis uren, met het ‘Regular’ abonnement (€14,99 per maand) in de gratis uren én basisuren en met het ‘Unlimited’ abonnement (€19,99 p/mnd) in de gratis uren, basisuren én piekuren. De CL Hub abonnementen zijn een add-on en maandelijks opzegbaar. Je kunt upgraden naar een hoger abonnement of downgraden naar een lager abonnement. Het CL Hub – Free abonnement is altijd gratis zolang je een Personal Body Plan abonnement hebt. Lees hier meer over de Changing Life Hub

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe gaat het in zijn werk met een abonnement bij een van de partnergyms? 

Het sportschoolabonnement is een extra service die wij aanbieden aan onze members bij het afsluiten of verlengen van een abonnement voor Personal Body Plan. Je sluit een abonnement met de partnergym af, de partnergym bepaalt zelf het tarief voor het sportschoolabonnement. Bij je inschrijving kun je zien wat de actuele geldende tarieven zijn. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe activeer ik mijn BFNL partnergym abonnement? 

Je dient de inschrijving binnen 14 dagen vanaf de start van je Personal Body Plan abonnement af te ronden bij Bedrijfsfitness Nederland. Na de inschrijving van jouw Personal Body Plan abonnement ontvang je een mail met hierin jouw persoonlijke link. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd zul je bericht krijgen van Bedrijfsfitness Nederland wanneer je jouw pasje op kunt halen bij de partnergym

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat kost een partnergym?

Als extra service hebben we een netwerk gecreëerd van PBP-Proof sportscholen. Inmiddels zijn dat er meer dan 1000 door heel Nederland. Als je kiest voor de @Gym versie en nog geen sportschool hebt dan kun je die eventueel via ons kiezen door als extra service een sportschoolabonnement af te sluiten. Deze sluit je via Personal Body Plan af bij desbetreffende sportschool. Let op: Trainen bij een partnergym is een aanvullende service en zit dus niet bij het Personal Body Plan abonnement in. Partnergyms bepalen altijd zelf hun tarief voor het sportschoolabonnement en zijn vrij om dit tarief te wijzigen voor personen die een nieuw Personal Body Plan abonnement afsluiten (niet binnen een huidig Personal Body Plan abonnement dus). Uiteraard proberen wij altijd de beste deals te sluiten met een sportschool, maar we zijn niet verantwoordelijk voor de abonnementsprijzen die een sportschool hanteert. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Zit een sportschoolabonnement bij prijs inbegrepen? 

Nee. Onze visie is simpel, maar doeltreffend: je Personal Body Plan is leidend en de faciliteit waar jij je training uitvoert is van secundair belang. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen trainen waar je wilt, of dit nu in de sportschool, thuis of in het park is. Wel willen we je de mogelijkheid bieden om het zo gemakkelijk mogelijk te maken en hebben daarom een extra service: je kunt een abonnement bij een van onze partnergyms afsluiten. Je kunt hier voor kiezen tijdens jouw inschrijving bij Personal Body Plan als je kiest voor de trainingslocatie @Gym. Vergeet hierna niet om de inschrijving af te ronden. Je hebt hier tot 14 dagen na de start van jouw plan de tijd voor. Je sluit een abonnement met de partnergym af, de partnergym bepaalt zelf het tarief voor het sportschoolabonnement. Bij je inschrijving kun je zien wat de actuele geldende tarieven zijn.   

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier