Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik Personal Body Coach worden?

Als je zelf Personal Body Plan volgt, heb je de mogelijkheid om de opleiding tot Personal Body Coach in onze Changing Life Academy te volgen. Je wordt binnen de opleiding opgeleid op de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel en coaching. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de deelnemers zowel inhoudelijk als procesmatig kan begeleiden. Meer informatie over Changing Life Academy kan je hier vinden.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat kan ik verwachten van mijn Personal Body Coach? 

Binnen onze Original, Plus en Premium abonnementen ontvang je begeleiding van een Personal Body Coach. Een coach is er om je te helpen bij het veranderen van je ongewenste gewoontes in gewenste gewoontes. Zorg er daarom voor dat je jouw coach inzicht geeft in jouw gedrag en gewoontes door de Personal Body Plan app te gebruiken en de parameters voor de verschillende pijlers op dagelijkse basis in te voeren. Geef daarnaast aan waar je behoefte aan hebt en stel je Personal Body Coach concrete vragen. Je Personal Body Coach zal jouw vragen beantwoorden binnen de gestelde tijdskaders van je abonnement en is daarmee je digitale stok achter de deur, je motivator en inspirator, degene die je helpt de potentie uit jezelf te halen. Let op: je kunt alle kennis en tools hebben, uiteindelijk valt en staat het bij de uitvoering (jouw gedrag). Heb je op dit moment een Personal Plan abonnement, maar behoefte aan coaching? Geen zorgen, in je Cl Member Dashboard kun je altijd upgraden naar een abonnementsvorm met coaching (Original, Plus of Premium).

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik wisselen van Personal Body Coach? 

Ja, dit is mogelijk via de Personal Body Plan app en kan gedurende je abonnement kosteloos en onbeperkt. De wissel maak je in orde via Menu - Plan - Wisselen van coach.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik zelf mijn Personal Body Coach kiezen? 

Ja, binnen de Original, Plus en Premium abonnementen kun je zelf jouw Personal Body Coach kiezen. Je kunt de profielen van alle coaches bekijken op https://changinglife.cl/coaches/ en nog makkelijker: tijdens je inschrijving stellen wij je een coach voor die het beste past bij de behoefte die je hebt aangegeven: https://changinglife.cl/wizard/ Daarnaast is het ook mogelijk om gedurende je abonnement kosteloos te wisselen van coach in de app, mocht je behoefte veranderen of je onverhoopt niet tevreden zijn over je coach.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vaak mag ik wisselen van Personal Body Coach? 

Binnen het Original, Plus en Premium abonnement ontvang je coaching van een Personal Body Coach. Het is dan altijd mogelijk om te wisselen. Via Menu - Plan - Wisselen van coach kun je dit zelf in orde maken.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier