Hoe kunnen wij jou helpen?

Wat is Personal Body Plan?

Personal Body Plan is 'Jouw Online Personal Trainer, Lifestyle Coach en Voedingsdeskundige in één, waar je 24/7 toegang tot hebt'. Met Personal Body Plan krijg je een op maat gemaakt plan, gebaseerd op de vier kernelementen Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Wanneer je voor het Original, Plus of Premium abonnement gekozen hebt, krijg je extra ondersteuning bij de uitvoering van jouw Personal Body Plan van jouw Personal Body Coach, jouw digitale stok achter de deur. Wanneer je kiest voor het Personal Plan abonnement ga je zelfstandig aan de slag met jouw plan. Personal Body Plan biedt jou het steuntje in de rug dat je nodig hebt om stap voor stap jouw gewenste resultaat te behalen en de beste versie van jezelf te worden!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik samen met iemand anders Personal Body Plan starten?

Omdat we bij Personal Body Plan altijd streven naar een persoonlijke aanpak zal iedere deelnemer zo behandeld worden. Ieder mens is anders en vraagt dus ook om een andere aanpak. Op basis van de Lifestyle- ID test (jouw persoonlijke intake) worden de verschillende pijlers op jou als individu afgestemd.  
Het is daarom niet mogelijk om gezamenlijk een plan af te sluiten. Maar je tegelijk inschrijven en elkaar ondersteunen en motiveren in het proces kan natuurlijk wel!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik tussentijds stoppen met mijn Personal Body Plan?

Het is niet mogelijk jouw Personal Body Plan tussentijds stop te zetten. Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Jij als deelnemer gaat minimaal 6 maanden aan de slag met jouw Personal Body Plan. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je levensstijl. Dit is in onze visie de manier om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Wanneer jij je aanmeldt voor Personal Body Plan ga je akkoord met de zelfgekozen tijdsduur van het abonnement die je hebt gekozen. 
Ben je recent aan de slag gegaan en val je nog binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd, dan heb je de mogelijkheid om kosteloos het abonnement te ontbinden. Klik hier om het abonnement te ontbinden. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik ben op dit moment in behandeling voor een eetstoornis. Mag ik met Personal Body Plan starten?

Je kunt niet starten met Personal Body Plan, omdat wij jou op dit moment niet de juiste begeleiding kunnen bieden. We raden je aan om jouw huidige behandeling voort te zetten en te focussen op je herstel. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik heb in het verleden een eetstoornis gehad en ik ben uitbehandeld. Mag ik met PBP starten?

Personal Body Plan is een plan waarmee jij de fitste versie van jezelf wordt. Je streeft naar een persoonlijk doel op fysiek vlak. Tijdens jouw Personal Body Plan oefen je daarom controle uit op jouw voedingspatroon en trainingen. Als je een eetstoornis hebt gehad kan dit een trigger zijn om terug te vallen in ongewenst gedrag. Wij kunnen jou niet de optimale begeleiding bieden, mocht gedrag uit het verleden opspelen. Vraag jezelf daarom af of het verstandig is om te starten met Personal Body Plan. Jouw gezondheid staat voor ons namelijk altijd voorop. Wij adviseren jou daarom niet te starten met Personal Body Plan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw gedrag en de keuzes die jij maakt. Mocht je toch willen starten, kies dan voor aan abonnement met coaching en geef dan bij de intake in ieder geval aan dat je een verleden met een eetstoornis hebt. Daarnaast raden we je aan te kiezen voor het Maintanence Plan, Muscle Shaping Plan (voor vrouwen) of Muscle Building Plan (voor mannen), ook als je wilt afslanken, waardoor oud gedrag minder snel getriggerd zal worden. Op deze manier hanteer je een tempo dat voor jou realistisch en haalbaar is. Wij zijn voorstanders van het werken aan de beste versie van jezelf, en dat zien we uiteraard ook graag terug bij jou. Wees daarom eerlijk tegen jezelf. Maak een keuze waar jij 100% achter staat. Mocht je starten met een Original, Plus of Premium abonnement, wees dan eerlijk naar jezelf en je coach tijdens het plan. Bespreek bij de start van jouw plan met je coach wat jouw persoonlijke doel is en wees eerlijk over jouw verleden met een eetstoornis. Mocht je met het Personal Plan abonnement starten, neem dan contact op met Customer Focus (info@changinglife.cl) als je ergens moeite mee hebt of het gevoel hebt dat je een terugval ervaart. Natuurlijk willen wij jou graag helpen, maar mochten wij het gevoel hebben dat wij jou niet de juiste begeleiding kunnen bieden, dan kunnen wij jouw plan stoppen. Dit allemaal met het oog op jouw gezondheid. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Moet ik lid zijn van een sportschool om te kunnen deelnemen?

Nee, dit is niet verplicht. Binnen onze visie is het consistent uitvoeren van het plan het belangrijkst. We bieden je de keuze tussen verschillende trainingslocaties. Tijdens de inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een @Gym, @Home of @Park versie. Het combineren van de verschillende trainingslocaties is ook mogelijk. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Word ik door jullie begeleid in de sportschool?

Nee, onze begeleiding gebeurt online via onze Personal Body Plan mobiele applicatie (Android & iOS). Je krijgt trainingsschema’s met bijbehorende instructievideo’s waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan in de sportschool. Zo is jouw Personal Body Plan overal ter plekke jouw Personal Trainer. Wanneer je kiest voor een Original, Plus of Premium abonnement kun je hierin ook ondersteuning van jouw Personal Body Coach ontvangen. Hoe intensief jouw Personal Body Coach je hierin kan begeleiden, is afhankelijk van jouw abonnement. Voor meer info hierover, zie: https://personalbodyplan.com/help/abonnementen/ 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Houden jullie rekening met mijn (drukke) weekplanning?

Ja! Ook (of misschien wel juist) bij een druk of onregelmatig leven kun je begeleiding gebruiken bij het implementeren van deze levensstijl. Wanneer je kiest voor een abonnement met coaching, kan jouw Personal Body Coach hierin een belangrijke rol spelen. Jouw coach kan jou bijvoorbeeld helpen met plannen en jou zo stapsgewijs bewuste keuzes leren maken en mogelijk andere prioriteiten leren stellen.  Hoe intensief jouw Personal Body Coach je hierin kan begeleiden, is afhankelijk van jouw abonnement. Voor meer info hierover, zie: https://personalbodyplan.com/help/abonnementen/ 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel tijd investeer ik in mijn Personal Body Plan?

Niets hoeft veel tijd te kosten als je het slim indeelt en goed vooruit plant. Maar zeker in het begin kunnen nieuwe gerechten en mogelijke veranderingen in je eetpatroon wel zorgen voor wat extra tijd in de keuken. Wanneer je kiest voor calorietracken als voedingsmethode, is er ook een persoonlijk voedingsschema beschikbaar. Het schema beantwoordt onder andere dagelijks de vraag: wat eten we vandaag? Met maaltijden die aansluiten op jouw voorkeuren doelen, en bespaart jou daarmee veel tijd, beslissingsmoeheid, keuzestress en gepuzzel. Ook kun je rekening houden met 2-4 trainingen per week, van ongeveer een uur per training. Wanneer je kiest voor een abonnement met Personal Body Coach, zal deze jou hierin altijd helpen om dit zo slim mogelijk aan te pakken. Onthoud goed dat de tijd die je erin stopt, zich terugbetaalt in resultaat! 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Waarom is een abonnement minimaal 6 maanden?

Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Alles wat wij doen is gericht op het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Misschien heb je weleens gelezen dat het veranderen en creëren van een gewenste gewoonte 21 dagen duurt? Dat is lariekoek.   Het vormen van gewenste gewoontes duurt gemiddeld namelijk 66 dagen en kan zelfs 256 dagen duren. Dat is ook waarom diëten massaal falen en je erna slechter af bent dan toen je eraan begon.   Wij hebben minimaal 6 maanden nodig om jou te helpen met het vormen van gewenste gewoontes. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je huidige levensstijl. Idealiter nog langer, vandaar dat we ook een 12 en 18 maanden abonnement aanbieden. Uiteraard kies je voor de abonnementsduur die het beste bij je past. We hebben Members die al sinds 2012 bij ons zijn. Het is een lifestyle. Let op: wil jij een Personal Plan abonnement, zonder coaching, afsluiten? Dan is de minimale looptijd van jouw abonnement 12 maanden. Je kunt binnen deze abonnementsvorm ook kiezen voor een 18 maanden abonnement.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe meten jullie mijn progressie?

Elke 4 weken is er een meetmoment, net als bij de start van jouw Personal Body Plan. Het is voor ons namelijk ontzettend belangrijk te weten met wie we te maken hebben. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille en heupen en maak je duidelijke progressiefoto's van het voor-, zij- en achteraanzicht. Zo kun jij jouw progressie monitoren en inzichtelijk te maken. Wanneer je een Original, Plus of Premium abonnement hebt, breng je op deze manier ook jouw Personal Body Coach op deze manier op de hoogte van jouw voortgang, zodat hij of zij jou optimaal kan begeleiden.    Heb jij het Personal Plan abonnement? Dan is het invullen van de metingen erg belangrijk om het voedingsadvies up-to-date te houden, gezien je geen Personal Body Coach hebt om dit (extra) te monitoren.  Belangrijk: wij zullen nooit zonder jouw expliciete toestemming jouw resultaten delen. Jouw resultaten zijn enkel inzichtelijk voor jouzelf en jouw Personal Body Coach indien je deze hebt. Jouw Privacy staat voorop.  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Worden mijn resultaten openbaar gedeeld op internet?

Alleen als we dit aan je vragen en jij hier volmondig ja op zegt! We vinden het natuurlijk heel tof als jij je resultaten aan anderen wil laten zien en hier meer mensen mee wil inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Tenzij jij hier expliciet toestemming voor geeft via het formulier dat wij hiervoor hebben, dienen jouw resultaten enkel voor jezelf om jouw progressie te monitoren en inzichtelijk te maken.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Ik weet niet zeker of dit werkt voor mij, wat te doen?

Het beste kun je contact opnemen met één van onze Customer Advisors voor een persoonlijk advies. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@changinglife.cl. We horen graag van je!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Behaalt iedereen zijn of haar gewenste resultaat? 

Of jij jouw gewenste resultaat haalt heb jij grotendeels volledig in de hand. Wij geven de tools en de kennis, het is aan jou zelf om dit uit te voeren. Je kunt een paard naar het water brengen, maar je kan hem niet laten drinken. Wij geloven dat je altijd resultaat behaalt met Personal Body Plan wanneer jij je plan consistent volgt. Meer informatie kun je vinden in onze algemene voorwaarden. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel kost mijn Personal Body Plan? 

Voor de actuele kosten kun je een kijkje nemen bij onze abonnementsprijzen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Maak je met Personal Body Plan gebruik van een app?

Zolang je een actief plan hebt is het mogelijk om gebruik te maken van de Personal Body Plan app. In de app is het mogelijk om jouw progressie bij te houden op het gebied van de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Deze app bieden wij aan voor iOS en Android en is te downloaden in de App Store en in de Google Play Store.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe en wanneer kan ik inloggen op de app?

Supertof dat je gaat starten met Personal Body Plan! Er is een Personal Body Plan app voor iOS en Android. Deze zijn te downloaden in de App Store en de Googe Play Store. Vanaf het moment dat je de Lifestyle-ID test via jouw dashboard op onze website hebt gedaan kun je inloggen in de app. Wanneer je deelnemer bent van Personal Body Plan kan je vanaf het moment dat je de Lifestyle-ID test hebt gedaan tot de einddatum van je abonnement, gebruik maken van onze app. In de app kan je vervolgens meer lezen over de vier pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Ook kan je je eerste meting uploaden, je activiteitenniveau invullen en eventueel wijzigen zodat je helemaal klaar bent voor de start! Heb je alles ingevuld? Super! Op jouw startdatum krijg je toegang tot de rest van alle functionaliteiten van de PBP app. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Heb ik materialen nodig als ik start met PBP@Home?  

Thuis ga je trainen met jouw eigen lichaamsgewicht en ten minste een foamroller. Beschik jij daarnaast over meer trainingsmateriaal dan kun jij dit in jouw Lifestyle-ID test aangeven zodat onze trainingsexpert hier rekening mee kan houden. Klik hier voor nog meer informatie over wat jouw Personal Body Plan precies inhoudt en hier voor voorbeelden van oefeningen die in jouw @home trainingsschema terug kunnen komen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn meting voor de start van mijn plan aanpassen?

Jazeker. Wanneer je inlogt in de app kom je automatisch in het scherm met alle informatie voor de start van jouw plan. Klik op “Wijzig je eerste meting”. Om de meting goed op te slaan is het belangrijk dat je alle velden invult en de foto’s upload en de activiteitenvragenlijst nogmaals doorloopt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Is de Lifestyle-ID test voor de start van mijn plan goed doorgekomen?

In de eerste welkomstmail, nadat je je hebt ingeschreven voor Personal Body Plan, vind je 3 belangrijke stappen om te doorlopen, waaronder het invullen van de Lifestyle-ID test. Als je met jouw persoonlijke gegevens inlogt in de Personal Body Plan app, krijg je in je scherm een melding te zien wanneer je de Lifestyle-ID test nog moet invullen. Zie je geen melding? Dan is de Lifestyle-ID test goed doorgekomen!

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Op welke devices kan ik gebruik maken van de Personal Body Plan app?

Op alle devices die gebruik maken van iOS 13.2 of hoger en op alle devices die gebruik maken van Android 7.1 of hoger (oftewel de versie Nougat).

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier