Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het CL Member Dashboard?

Je logt in op het CL Member Dashboard door op deze pagina rechtsboven op 'Log in' te klikken. Je kunt ook rechtstreeks inloggen op je CL Member Dashboard via https://account.changinglife.cl/. Voer vervolgens het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven met het bijbehorende gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat is het verschil tussen het Personal Plan, Original, Plus en Premium abonnement?

  • Bij het Premium abonnement krijg je altijd binnen 24 uur antwoord van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat, ongeacht hoeveel vragen je stelt. Voer jij dagelijks jouw gegevens in op de verschillende pijlers? Dan kan jouw Personal Body Coach daar specifiek naar kijken en daar feedback op geven. Je kunt bijvoorbeeld specifieke onderdelen aangeven die je lastig vindt of waarover je graag meer informatie zou willen. Jouw coach kan proactief feedback geven op die ingevoerde gegevens en helpen bij datgene waar jij tegenaan loopt. Uiteraard is het belangrijk dat jij je gegevens daarvoor wel consistent invoert. Het is ook fijn voor je coach om te weten op welke manier jij graag benaderd wilt worden, zodat dit aansluit op jouw behoefte. In de app kun je onbeperkt een trainingswijziging aanvragen om jouw trainingsschema verder aan te laten passen op jouw persoonlijke behoeftes.
  • Bij het Plus abonnement krijg je altijd op drie vaste dagen per week antwoord op je vragen. Je gaat met dit abonnement zelfstandiger aan de slag dan met het Premium abonnement. We adviseren je jouw vragen/opmerkingen voorafgaand aan de coachdag alvast naar je coach te sturen. Je kunt, als jij daar behoefte aan hebt, aan jouw Personal Body Coach vragen jou proactief een bericht te sturen, als jij geen vragen stelt. Het blijft wel belangrijk dat jij aangeeft waar jij specifiek hulp of tips bij wilt en natuurlijk dat jij je gegevens consistent invoert. Jouw Personal Body Coach heeft input van jou nodig om jou te kunnen helpen naar jouw gewenste resultaat (dat kan je coach niet raden). In de app kun je onbeperkt een trainingswijziging aanvragen om jouw trainingsschema verder aan te laten passen op jouw persoonlijke behoeftes.
  • Bij het Original abonnement krijg je op één vaste dag per week antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach. Het initiatief om vragen te stellen ligt bij jou en je dient zelf aan te geven waar je hulp bij nodig hebt. Er wordt een beroep gedaan op jouw zelfredzaamheid. Je Personal Body Coach begeleidt jou reactief en kijkt niet uit zichzelf mee met alle specifieke ingevoerde gegevens. Ons advies is je vragen voorafgaand aan je coachdag alvast naar je Personal Body Coach te sturen. Wil je feedback op je ingevoerde gegevens? Vraag dan aan je coach waar je specifiek feedback op wilt. Je coach kan daar dan naar kijken. In de app kun je onbeperkt een trainingswijziging aanvragen om jouw trainingsschema verder aan te laten passen op jouw persoonlijke behoeftes.
  • Bij het Personal Plan abonnement kun je gebruikmaken van de functionaliteiten in de Personal Body Plan app, maar ontvang je geen coaching van een Personal Body Coach. In de app kun je één keer per maand een wijziging aanvragen in jouw trainingsschema of caloriebudget. 
Je kiest bij het Original, Plus en Premium abonnement zelf een geschikte Personal Body Coach, die je gedurende het plan kunt wisselen wanneer je daar behoefte aan hebt. Start je voor het eerst met jouw Personal Body Plan dan heb je in de eerste week als Original en als Plus member recht op dagelijkse coaching. Hierin stel je de belangrijkste vragen en bereid je jezelf goed voor op de reis naar de beste versie van jezelf. Met alle abonnementen kan je elke maandag starten. Je kunt je vier groepen (weken) vooruit inschrijven. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vaak kan ik wisselen van trainingslocatie?

Zowel bij het Original, Plus als het Premium abonnement kan je onbeperkt wisselen van trainingslocatie. Bij het Personal Plan abonnement kun je één keer per maand een trainingswijziging doen, waaronder het wisselen van locatie. Wanneer je eenmaal een trainingsschema hebt voor meerdere trainingslocaties kun je altijd on demand switchen tussen deze locaties. Zo kun je ook met Personal Plan verschillende trainingslocaties met elkaar combineren.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Stel: je hebt tijdens het inschrijfproces gekozen voor het Personal Plan, Original of Plus abonnement, maar komt er tijdens het verloop van jouw plan achter dat je de overstap naar een abonnement met (intensievere) coaching wilt maken. Het is te allen tijde mogelijk om voor de overige maanden van jouw Personal Body Plan abonnement naar een abonnement met (intensievere) coaching over te stappen. Je kan de upgrade doorvoeren via jouw CL Member Dashboard. Klik rechtsboven in het dashboard op jouw naam om het menu te openen. Selecteer dan "abonnement" om op de overzichtspagina van jouw abonnement te komen. Klik op upgraden om de beschikbare mogelijkheden te zien en selecteer de upgrade die je wilt doorvoeren. Je kan er nu voor kiezen de kosten voor de upgrade in één keer of maandelijks te betalen. Maak de betaling als gewenst in orde en de upgrade wordt meteen verwerkt. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn abonnement downgraden?

Nee, het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van het abonnement te downgraden naar een abonnement met minder intensieve coaching of het Personal Plan abonnement zonder coaching. Wanneer je jouw Personal Body Plan abonnement verlengt is het mogelijk om voor een andere abonnementsvorm te kiezen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan? 

Ja, dit is zeker mogelijk. Dit kun je zelf via de Personal Body Plan App in orde maken. Log in via de Personal Body Plan App met jouw persoonlijke inloggegevens en doorloop de volgende stappen: Stap 1: Ga via het Menu (de drie streepjes) linksboven naar Plan. Stap 2: Klik op Wisselen van doel Stap 3: Selecteer het juiste plan en vul wanneer nodig de aanvullende intake in. Twijfel je over welk plan bij je past? Vraag dan aan je Personal Body Coach om advies. Heb jij een abonnement zonder coach? Mail dan naar Customer Focus (info@changinglife.cl) voor advies.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel kost mijn Personal Body Plan? 

Voor de actuele kosten kun je een kijkje nemen bij onze abonnementsprijzen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de bijkomende kosten? 

Bijna niets, het is net hoe gek je het zelf maakt. De één wilt alleen biologisch eten, terwijl de ander zich prima voelt bij een volle tas boodschappen bij een budgetsupermarkt. Beiden niets mis mee, dat is echt aan jou. Hetzelfde geldt voor een sportschool, daarbij heb je de keuze tussen een budget club van 15 euro per maand of een all-in luxe sportschool voor 80 euro in de maand.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Blijf ik toegang houden tot de gegevens uit mijn vorige fase(s)?

Ja, zolang je een actief Personal Body Plan abonnement hebt met hetzelfde e-mailadres blijf je toegang houden tot de gegevens uit jouw vorige fase(s) en abonnementsperiode(n). Je kunt te allen tijde terugkijken naar bijvoorbeeld jouw ingevulde progressie en resultaatfoto's. Je kunt die in de Personal Body Plan app terugzien: ga naar 'Mijn resultaten' en 'Progressie' in het menu. Wil je alle gegevens die je hebt ingevoerd downloaden? Log dan in op het CL Member Dashboard, klik op ‘Abonnementen bekijken’ en vervolgens op ‘Download gegevens (.zip)’ onder het kopje ‘Privacy’ en download via jouw gegevens.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wordt mijn abonnement na afloop stilzwijgend verlengd? 

Wij zullen jouw abonnement nooit stilzwijgend verlengen. Wil je jouw Personal Body Plan niet vervolgen, dan hoef je hier niets voor te doen en zul je na afloop van jouw abonnement geen toegang meer hebben tot de app. Let op: Als jij je bij Personal Body Plan hebt ingeschreven via Bedrijfsfitness Nederland gelden de voorwaarden van Bedrijfsfitness Nederland

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel kost het om mijn Personal Body Plan abonnement te upgraden?

De actuele prijzen voor een upgrade vind je altijd op de upgrade pagina in het Member Dashboard. Log in op jouw CL Member Dashboard. Klik rechtsboven op jouw naam en ga naar jouw abonnement. Kies voor upgraden. Je ziet hier een overzicht van de kosten voor de upgrade van jouw keuze.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik, wanneer ik mijn abonnement upgrade, bij dezelfde coach blijven?

Ja. Met onze coaches hebben we afgesproken dat zij altijd plek voor je maken als jij ervoor kiest te upgraden. Upgrade je naar het Personal Body Plan Plus abonnement? Spreek dan wel met jouw coach af op welke dagen de nieuwe contactmomenten zullen zijn. Wanneer je jouw Personal Plan abonnement upgrade naar een abonnement met coaching dien je logischerwijs eerst een nieuwe Personal Body Coach te kiezen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier