Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe kan ik inloggen op het dashboard?

Je logt in op het dashboard via de website door rechtsboven op ‘log in’ te klikken. Inloggen kan ook rechtstreeks via https://id.personalbodyplan.com/. Vervolgens voer je daar het e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven, met het gekozen wachtwoord.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat is het verschil tussen Personal Body Plan Original, Plus en Premium?

Bij het Personal Body Plan Premium abonnement krijg je dagelijks antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord ongeacht hoeveel vragen je stelt, ook op feestdagen. Bij het Plus abonnement krijg je op drie vaste dagen per week antwoord op je vragen en bij het Original abonnement krijg je op één vaste dag per week antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat. Het initiatief om vragen te stellen ligt bij jou. Je krijgt op je vaste coachdag of dagen altijd binnen 24 uur antwoord, ook als (een van) je coachdag(en) op een feestdag valt. De coachdag(en) bepaal je in samenspraak met je coach. Start je voor het eerst met jouw Personal Body Plan dan heb je in de eerste week als Original en als Plus member de mogelijkheid tot dagelijkse coaching. Hierin stel je de belangrijkste vragen en bereid je jezelf goed voor op de reis naar de beste versie van jezelf. Je kiest bij alle abonnementen zelf een geschikte Personal Body Coach, die je gedurende het plan kunt wisselen wanneer je daar behoefte aan hebt. Bij alle abonnementen is het mogelijk om te komen trainen in de Changing Life Hub in Amsterdam Noord. Met alle abonnementen kan je elke maandag starten. Je kunt je vier groepen (weken) vooruit inschrijven.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe vaak kan ik wisselen van trainingslocatie?

Zowel bij het Original abonnement als bij het Plus abonnementen en het Premium abonnement kan je onbeperkt wisselen van trainingslocatie.  

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Mag ik ook trainen in de Changing Life Hub?

Zeker, als Personal Body Plan member ben je welkom om in de Changing Life Hub in Amsterdam-Noord te komen trainen. De CL Hub is enkel toegankelijk als je een Personal Body Plan abonnement + een CL Hub abonnement hebt. Gelukkig krijg je bij je Personal Body Plan abonnement altijd als extra gratis een CL Hub – Free abonnement. Met het ‘Free’ abonnement (€0,00 p/mnd) krijg je toegang in de gratis uren, met het ‘Regular’ abonnement (€14,99 per maand) in de gratis uren én basisuren en met het ‘Unlimited’ abonnement (€19,99 p/mnd) in de gratis uren, basisuren én piekuren. De CL Hub abonnementen zijn een add-on en maandelijks opzegbaar. Je kunt upgraden naar een hoger abonnement of downgraden naar een lager abonnement. Het CL Hub – Free abonnement is altijd gratis zolang je een Personal Body Plan abonnement hebt. Lees hier meer over de Changing Life Hub

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

Stel: je hebt tijdens het inschrijfproces gekozen voor het Original of Plus abonnement, maar komt er tijdens het verloop van jouw plan achter dat je de overstap naar een abonnement met intensievere coaching wilt maken. Het is te allen tijde mogelijk om voor de overige maanden van jouw Personal Body Plan abonnement naar een abonnement met intensievere coaching over te stappen. Je kan de upgrade doorvoeren via jouw member dashboard. Klik rechtsboven in het dashboard op jouw naam om het menu te openen. Selecteer dan "abonnement" om op de overzichtspagina van jouw abonnement te komen. Klik op upgraden om de beschikbare mogelijkheden te zien en selecteer de upgrade die je wilt doorvoeren. Je kan er nu voor kiezen de kosten voor de upgrade in één keer of maandelijks te betalen. Maak de betaling als gewenst in orde en de upgrade wordt meteen verwerkt.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik de inschrijving voor Personal Body Plan in orde maken bij partnerlocaties?

Nee, dit dien je online te doen via onze registratiepagina 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik mijn abonnement downgraden?

Nee, het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van het abonnement te downgraden naar een abonnement met minder intensieve coaching. Wanneer je jouw Personal Body Plan abonnement verlengt is het mogelijk om voor een andere abonnementsvorm te kiezen.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik altijd wisselen van soort plan? 

Ja, dit is zeker mogelijk. Heb je jouw doel behaald en wil je bijvoorbeeld vanuit vetverbranding doorgaan met spieropbouw, dan is het mogelijk om dit via jouw coach te wijzigen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoe gaat het in zijn werk met een abonnement bij een van de partnergyms? 

Het sportschoolabonnement is een extra service die wij aanbieden aan onze members bij het afsluiten of verlengen van een abonnement voor Personal Body Plan. Je sluit een abonnement met de partnergym af, de partnergym bepaalt zelf het tarief voor het sportschoolabonnement. Bij je inschrijving kun je zien wat de actuele geldende tarieven zijn. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel kost mijn Personal Body Plan? 

Voor de actuele kosten kun je een kijkje nemen bij onze abonnementsprijzen. 

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wat zijn de bijkomende kosten? 

Bijna niets, het is alleen hoe gek je het zelf maakt. De één wilt alleen biologisch eten, terwijl de ander zich prima voelt bij een volle tas boodschappen bij een budgetsupermarkt. Beiden niets mis mee, dat is echt aan jou. Hetzelfde geldt voor een sportschool, daarbij heb je de keuze tussen een budget club van 15 euro per maand of een all-in luxe sportschool voor 80 euro in de maand.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Blijf ik toegang houden tot de gegevens uit mijn vorige fase(s)?

Ja, wanneer je jouw Personal Body Plan verlengt, blijf je toegang houden tot de gegevens uit jouw vorige fase(s) en abonnementsperiode(n). Je kunt te allen tijde terugkijken naar bijvoorbeeld jouw ingevulde progressie en resultaatfoto's. Je kunt die via jouw dashboard terugzien: je klikt rechtsboven op je naam en hier kan je wisselen tussen de verschillende periodes. Verleng je jouw Personal Body Plan niet, dan heb je alleen nog toegang tot jouw ingevulde progressiefoto's.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Wordt mijn abonnement na afloop stilzwijgend verlengd? 

Nee, we zullen jouw abonnement nooit stilzwijgend verlengen. Wil je jouw Personal Body Plan niet vervolgen, dan hoef je hier niets voor te doen en zul je na afloop van jouw abonnement geen toegang meer hebben tot de app. Let op: Als jij je bij Personal Body Plan hebt ingeschreven via Bedrijfsfitness Nederland gelden de voorwaarden van Bedrijfsfitness Nederland

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Hoeveel kost het om mijn Personal Body Plan abonnement te upgraden?

De actuele prijzen voor een upgrade vind je altijd op de upgrade pagina in het dashboard. Klik hier om in te loggen op jouw persoonlijke dashboard. Klik rechtsboven op jouw naam en ga naar jouw abonnement. Kies voor upgraden. Je ziet hier een overzicht van de kosten voor de upgrade van jouw keuze.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Kan ik, wanneer ik mijn abonnement upgrade, bij dezelfde coach blijven?

Ja. Met onze coaches hebben we afgesproken dat zij altijd plek voor je maken als jij ervoor kiest te upgraden. Upgrade je naar het Personal Body Plan Plus abonnement? Spreek dan wel met jouw coach af op welke dagen de nieuwe contactmomenten zullen zijn.

Heeft dit antwoord jou geholpen? Ja Nee

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Contact

Stel je vraag via ons contactformulier en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Contactformulier