Wat is het verschil tussen Personal Body Plan Original, Plus en Premium?

Bij het Personal Body Plan Premium abonnement krijg je dagelijks antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord ongeacht hoeveel vragen je stelt, ook op feestdagen. Bij het Plus abonnement krijg je op drie vaste dagen per week antwoord op je vragen en bij het Original abonnement krijg je op één vaste dag per week antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat.

Het initiatief om vragen te stellen ligt bij jou. Je krijgt op je vaste coachdag of dagen altijd binnen 24 uur antwoord, ook als (een van) je coachdag(en) op een feestdag valt. De coachdag(en) bepaal je in samenspraak met je coach. Start je voor het eerst met jouw Personal Body Plan dan heb je in de eerste week als Original en als Plus member de mogelijkheid tot dagelijkse coaching. Hierin stel je de belangrijkste vragen en bereid je jezelf goed voor op de reis naar de beste versie van jezelf.

Je kiest bij alle abonnementen zelf een geschikte Personal Body Coach, die je gedurende het plan kunt wisselen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Met alle abonnementen kan je elke maandag starten. Je kunt je vier groepen (weken) vooruit inschrijven.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.