Wat gebeurt er wanneer ik wissel tussen een schema met voor de ene locatie 4 trainingsdagen en voor de andere locatie 3 trainingsdagen?

Bijvoorbeeld: Als je al je vier trainingen voor in de gym al uitgevoerd hebt, en je wisselt naar een schema voor bijvoorbeeld thuis met minder trainingsdagen, dan heb je de rest van de week geen trainingsdagen meer in je schema. Op de eerstvolgende maandag kan je de weekplanning voor die week aanpassen. 
 
Als je nog geen trainingen voor in de gym uitgevoerd hebt, en je wisselt naar een schema voor thuis met drie trainingsdagen, dan heb je in de rest van de week drie trainingsdagen in je schema. Op de eerstvolgende maandag kan je de weekplanning met drie trainingsdagen voor die week aanpassen. 
 
Als je nieuwe homeschema minder trainingsdagen bevat dan je huidige gymschema, wordt het aantal uitgevoerde trainingen van je gymschema van het aantal trainingen in je nieuwe homeschema afgetrokken. Het overgebleven aantal kan je in die week nog uitvoeren, mits er genoeg dagen in die week over zijn.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.