Ik heb in het verleden een eetstoornis gehad en ik ben uitbehandeld. Mag ik met PBP starten?

Personal Body Plan is een plan waarmee jij de fitste versie van jezelf wordt. Je streeft naar een persoonlijk doel op fysiek vlak. Tijdens jouw Personal Body Plan oefen je daarom controle uit op jouw voedingspatroon en trainingen. Als je een eetstoornis hebt gehad kan dit een trigger zijn om terug te vallen in ongewenst gedrag. Wij kunnen jou niet de optimale begeleiding bieden, mocht gedrag uit het verleden opspelen. Vraag jezelf daarom af of het verstandig is om te starten met Personal Body Plan. Jouw gezondheid staat voor ons namelijk altijd voorop. Wij adviseren jou daarom niet te starten met Personal Body Plan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw gedrag en de keuzes die jij maakt.

Mocht je toch willen starten, kies dan voor aan abonnement met coaching en geef dan bij de intake in ieder geval aan dat je een verleden met een eetstoornis hebt. Daarnaast raden we je aan te kiezen voor het Maintanence Plan, Muscle Shaping Plan (voor vrouwen) of Muscle Building Plan (voor mannen), ook als je wilt afslanken, waardoor oud gedrag minder snel getriggerd zal worden. Op deze manier hanteer je een tempo dat voor jou realistisch en haalbaar is. Wij zijn voorstanders van het werken aan de beste versie van jezelf, en dat zien we uiteraard ook graag terug bij jou. Wees daarom eerlijk tegen jezelf. Maak een keuze waar jij 100% achter staat.

Mocht je starten met een Original, Plus of Premium abonnement, wees dan eerlijk naar jezelf en je coach tijdens het plan. Bespreek bij de start van jouw plan met je coach wat jouw persoonlijke doel is en wees eerlijk over jouw verleden met een eetstoornis. Mocht je met het Personal Plan abonnement starten, neem dan contact op met Customer Focus (info@changinglife.cl) als je ergens moeite mee hebt of het gevoel hebt dat je een terugval ervaart. Natuurlijk willen wij jou graag helpen, maar mochten wij het gevoel hebben dat wij jou niet de juiste begeleiding kunnen bieden, dan kunnen wij jouw plan stoppen. Dit allemaal met het oog op jouw gezondheid. 

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.