Maakt het uit wanneer mijn (Obstacle) Run plaatsvindt als ik wil meedoen aan (Obstacle) Running Plan? 

Het is voor jou persoonlijk de afweging wanneer je wilt starten met de voorbereiding en dus met jouw Obstacle Running Plan. Of je nu een Obstacle Run gepland hebt staan voor over 2, 6 of 14 maanden, dit maakt niet uit. Uiteindelijk is het doel een allround fitte body & mind te krijgen.

Wanneer je merkt dat je graag begeleid wordt in de voorbereidingen rondom de run, raden wij aan om een Original, Plus of Premium abonnement te nemen. Op die manier kun je overleggen met je Personal Body Coach wanneer de wedstrijd plaatsvindt en welke aanpassingen je rond dat moment ter voorbereiding kunt doen.

Let op: heb jij het Personal Plan abonnement? Dan wordt het voedingsbudget niet aangepast op de hardlooptrainingen,  gezien dit per situatie verschilt. Daarom raden wij aan te upgraden naar een abonnementsvorm met coaching, zodat jouw gecertificeerde level II Personal Body Coach jou kan ondersteunen en het voedingsbudget kan aanpassen op bijvoorbeeld jouw hardlooptrainingen. Je kunt altijd contact opnemen met info@changinglife.cl.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.