Hoe meten jullie mijn progressie?

Elke 4 weken is er een meetmoment, net als bij de start van jouw Personal Body Plan. Het is voor ons namelijk ontzettend belangrijk te weten met wie we te maken hebben. Tijdens een meetmoment neem je de omtrekmaten op van jouw schouders, borst, taille en heupen en maak je duidelijke progressiefoto’s van het voor-, zij- en achteraanzicht. Zo kun jij jouw progressie monitoren en inzichtelijk te maken. Wanneer je een Original, Plus of Premium abonnement hebt, breng je op deze manier ook jouw Personal Body Coach op deze manier op de hoogte van jouw voortgang, zodat hij of zij jou optimaal kan begeleiden.   

Heb jij het Personal Plan abonnement? Dan is het invullen van de metingen erg belangrijk om het voedingsadvies up-to-date te houden, gezien je geen Personal Body Coach hebt om dit (extra) te monitoren. 

Belangrijk: wij zullen nooit zonder jouw expliciete toestemming jouw resultaten delen. Jouw resultaten zijn enkel inzichtelijk voor jouzelf en jouw Personal Body Coach indien je deze hebt. Jouw Privacy staat voorop.  

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.