Waarom is een abonnement minimaal 6 maanden?

Bij Personal Body Plan geloven we niet in een ‘quick-fix’. Alles wat wij doen is gericht op het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Misschien heb je weleens gelezen dat het veranderen en creëren van een gewenste gewoonte 21 dagen duurt? Dat is lariekoek.  

Het vormen van gewenste gewoontes duurt gemiddeld namelijk 66 dagen en kan zelfs 256 dagen duren. Dat is ook waarom diëten massaal falen en je erna slechter af bent dan toen je eraan begon.  

Wij hebben minimaal 6 maanden nodig om jou te helpen met het vormen van gewenste gewoontes. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op het veranderen van je huidige levensstijl. Idealiter nog langer, vandaar dat we ook een 12 en 18 maanden abonnement aanbieden. Uiteraard kies je voor de abonnementsduur die het beste bij je past. We hebben Members die al sinds 2012 bij ons zijn. Het is een lifestyle.

Let op: wil jij een Personal Plan abonnement, zonder coaching, afsluiten? Dan is de minimale looptijd van jouw abonnement 12 maanden. Je kunt binnen deze abonnementsvorm ook kiezen voor een 18 maanden abonnement.

Het is tijd om fit te worden voor de zomer!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.