Hoe kan ik een wijziging aanvragen voor mijn huidige trainingsschema?

Het kan natuurlijk zo zijn dat een wijziging van jouw trainingsschema nodig is. Wijzigingen die betrekking hebben op het aantal trainingen, het doel van jouw plan, de wijziging van een bepaalde oefening en/of wijzigingen in verband met een blessure kunnen via de app worden aangevraagd. 

Ga in de app naar het menu en klik door naar ‘Plan’. Klik vervolgens op Instellingen training. In het overzicht kies je voor ‘Trainingsschema’s wijzigen’. Klik onder de locatie waar je de wijziging voor wilt aanvragen op Wijziging aanvragen. Je wordt dan doorverwezen naar een aantal vragen over de wijziging die je wilt aanvragen. De trainingsexperts zullen de juiste wijziging voor je doorvoeren. 

Het doorvoeren van een wijziging in jouw trainingsschema is een secuur en handmatig werk en neemt maximaal 5 werkdagen in beslag.

Let op: heb jij een Personal Plan abonnement? Dan kun je deze wijziging één keer per maand aanvragen. Wil je vaker wijziging aanvragen? Dan kun je altijd je abonnement upgraden naar een abonnement met coaching, waarin je onbeperkt wijzigingen kunt aanvragen.

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.