De waarheid over jouw droomfysiek

Ben je op zoek naar dé quick fix om je gewenste resultaat te behalen? Laat ik je dan maar meteen uit de droom helpen en vertellen dat er geen wonderpil, thermische lap of zalfje is die je lichaamsvet voor je ogen doet smelten! Er is geen buikspierapparaat waarmee je een 6-pack of strakke buik tevoorschijn tovert en er is geen algemeen boek of “one size fits all” plan waarmee je voorgoed die overtollige kilo’s lichaamsvet op je billen, buik, benen, heupen, taille, rug, armen en borst kwijtraakt.

Je lichaam is toch ook niet van de één op de andere dag zo geworden? Als je er jaren over hebt gedaan om je lichaam in deze staat te krijgen, dan hoef je ook niet te verwachten dat je dit binnen een dag een strakke buik gaat krijgen. Trek er gerust de tijd voor uit en bedenk daarbij dat er geen einde aan zit. Dat klinkt misschien hard, maar het is nou eenmaal zo. Dit is absoluut niet om je te demotiveren, maar ik wil wel graag eerlijk tegen je zijn en de waarheid vertellen.

Ben je bereid de prijs te betalen?

Voor alles wat je wilt bereiken in je leven zal je een bepaalde prijs moeten betalen. Dat kan een letterlijke prijs zijn of een figuurlijke prijs in de zin van de uren die je moet studeren om je studie af te ronden, de uren die je moet werken om aangenomen te worden bij die baan die je zo graag wilt of de uren die je steekt in het opzetten van je eigen bedrijf.

Zo is dat ook bij het behalen van jouw gewenste resultaat. Niks gaat of komt vanzelf. Je zal er dingen voor moeten doen en dingen voor moeten laten op het gebied van jouw gedrag, voeding, training en herstel.

Consistency is key!

Welke mensen maken uiteindelijk het verschil en behalen hun gewenste resultaat? Het zijn de mensen die een terugval niet zien als falen, maar als leermoment. Ze zien het als een proces en genieten van de ‘trial and error’, van het feit dat ze stap voor stap leren wat werkt voor hen. Ze zoeken geen excuses en beseffen zich dat er geen snelle en makkelijke oplossing is (pilletjes, poedertjes en zalfjes) en plaatselijk vet verbranden niet bestaat.

Zij zijn zich er van bewust dat ze er keihard voor moeten werken en er geen einde aan gekoppeld zit (ze zien het als een levensstijl). Ze zien het niet als moeten, maar maken de bewuste keuze dat ze het graag willen en beseffen zich bovendien dat ze zelf verantwoordelijk voor zijn voor hun eigen resultaat! Ze doen het niet omdat ze hun lichaam haten, maar omdat ze van hun lichaam houden.

Wij zijn ook geen wondermiddel

We zijn er altijd heel open en eerlijk in dat Personal Body Plan geen wondermiddel is. We zijn slechts een hulpmiddel die jou alle handvatten tracht te verstrekken om te ontdekken wat werkt voor jou om je gewenste resultaat te behalen en te behouden!

Betekent dit automatisch dat het makkelijk is? Nee, absoluut niet. Veranderingen zijn eng, nieuw en hebben tijd nodig.  Ik verzeker je dat er momenten zullen zijn waarop je hard terugvalt, even geen zin hebt om naar de gym te gaan of je voeding voor te bereiden. Ook zullen er momenten zijn dat je denkt: waarvoor doe ik dit eigenlijk? Dat is helemaal niet erg, dat hebben we allemaal en noemen we het proces. Daar tegenover staan namelijk ook de momenten dat je donders goed beseft dat wat je doet het allemaal waard is.

De momenten dat je weer met zelfvertrouwen dat jurkje aan doet of in je zwembroek over het strand loopt, met je kinderen kan spelen zonder dat je buiten adem raakt, met anderen durft te praten zonder je te schamen voor jezelf, je in intieme situaties zelfverzekerd voelt en je zonder hijgen de trap op kan lopen.

Neem die tijd, blijf geduldig en knoop in je oren dat consistentie uiteindelijk de sleutel is tot een resultaat voor de rest van je leven! Want dat is de moeite dubbel en dwars waard!

Back in shape!

Your Body, Your Plan, Your Result

Doe de gratis test

Vond je dit artikel interessant?

Ja 👍🏼Nee 👎🏼

Als je je mening achterlaat, kunnen we onze blogartikelen verbeteren.