Yonine van Oene, 33

It's a long road, but it's worth it. Let's start together!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Yonine van Oene als coach
4.74 / 5
552 beoordelingen
AlleenstaandEmotie-etenFeestjesKind(eren)KookliefhebberKrachttrainingParttime jobRunnerSport en BewegenVeel onderwegVoedingsgedrag
Coaches Yonine van Oene

Over coach Yonine van Oene

Samen met mijn twee kleine meiden (6 & 3 jaar) woon ik in Epe, een dorp op de Veluwe.
Na mijn afgeronde studie Sport & Bewegen ben ik verder gaan studeren in de hotellerie.
Uiteindelijk heb ik dit vakgebied gekozen om mezelf verder in te ontwikkelen. Ik heb een leuke baan voor 32 uur per week in de eventbranche waar ik gave events verkoop.

Je kan mij omschrijven als gedreven, gedisciplineerd, sportief en iemand die van aanpakken weet.

Afgelopen jaren heb ik mezelf heel lang voor de gek gehouden met diverse diëten. Afvallen was niet het moeilijkste, maar het volhouden ervan. Het creëerde bij mij een jojo effect met zelfs een verstoorde eetrelatie tot gevolg. Voorheen had ik erg last van de "alles of niets" gedachte. Nu kan ik heerlijk genieten van voedzame, maar ook minder voedzame producten zonder me daar schuldig over te voelen. Want ik weet dat dit mijn vooruitgang absoluut niet in de weg staat. Ik ben van heel ver gekomen!

Zelf ben ik absoluut verliefd geworden op het proces. Zien wat goede voeding, training en herstel met je lijf en voornamelijk je mindset doet gun ik anderen ook.
Mijn passie, doorzettingsvermogen en gedrevenheid komen hier goed van pas. Het traject zal gaan met vallen en opstaan en ik help je hier graag bij. Indien nodig met de spreekwoordelijke schop onder de kont.

The past is your lesson
The present is your gift
The future is your motivation

Wat deelnemers zeggen over Yonine van Oene

Ik ben zo ontzettend blij dat ik ben begonnen met Personal Body Plan

Yonine is een hele fijne Personal Body Coach. Ze geeft tips en adviezen hoe het kan, maar laat je dan voor jezelf de beste manier uitzoeken die bij je past. Ze is heel positief en kan mij goed weer stimuleren om door te gaan.

— Margreet

Lees het persoonlijke verhaal van Margreet

Yonine van Oene coacht de volgende plannen