Whitley Spinnler, 29

Listen to your body

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.63 / 5
760 beoordelingen
DirectDoelgerichtHbo-niveauKookliefhebber
Coaches Whitley Spinnler

Over coach Whitley Spinnler

Ik ben Whitley, 27, gek op witte chocolade en woon in Utrecht. Oorspronkelijk afkomstig uit het zuiden, maar uiteindelijk terecht gekomen in Utrecht.

Ik ben afgestudeerd als fotograaf en na een paar jaar in het vak gewerkt te hebben de switch gemaakt en begonnen als Personal Body Coach. Daarnaast werk ik ook als personal trainer bij TrainMore Janskerkhof in Utrecht.

Als klein meisje heb ik veel geturnd en op 4/5 jarige leeftijd begonnen met dans. Dit gedaan tot 18 jaar en daarna de switch gemaakt naar krachttraining. Toen ik 2 jaar geleden begon met Personal Body Plan boekte ik pas echt blijvend resultaat.

In die tijd ontwikkelde ik een nog sterkere passie voor voeding en training. En heb toen besloten het roer om te gooien. Vandaar dat ik ben gestopt met fotograferen en ben begonnen als Personal Body Coach.

Wat je van mij als coach kunt verwachten is dat ik met je ga kijken naar het ontwikkelen van nieuwe gewoontes die je helpen voor de lange termijn. Ik bied persoonlijke coaching en heb geen “one-size-fits-all” mentaliteit ;)

Door mijn ervaring weet ik hoe ik mensen kan motiveren en inspireren om ook op een leuke manier balans te vinden en te luisteren naar hun lichaam. Listen to your body and join #teamwspinn!

Wat deelnemers zeggen over Whitley Spinnler

Ik voel me sterk, fit en zelfverzekerd

Inmiddels ben ik al bezig met mijn derde periode Personal Body Plan met Whitley als mijn Personal Body Coach.

— Martina

Lees het persoonlijke verhaal van Martina

Ik heb vertrouwen gekregen in mijn lichaam

Ik heb geleerd te genieten van het proces en niet te streng te zijn voor mezelf. Ik heb vertrouwen gekregen in mijn lichaam, geniet van eten en ben trots als ik in de spiegel kijk.

— Monica

Lees het persoonlijke verhaal van Monica

Tijdens mijn Personal Body Plan heb ik nu al echt een levensstijl kunnen vormen

Personal Body Plan is daarnaast echt een stok achter de deur om consistent te trainen. Ik haal daar nu echt plezier uit. Ik zit weer lekker in mijn vel.

— Aimée

Lees het persoonlijke verhaal van Aimée

Ik ben blij dat ik dit mezelf cadeau gedaan heb

Dankzij Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Whitley zit ik weer lekker in mijn vel!

— Ellen

Lees het persoonlijke verhaal van Ellen

Ik pas de 80/20 regel toe en dat werkt perfect voor mij!

Whitley is voor mij de perfecte Personal Body Coach: lekker on top of it, een stok achter de deur, maar ook gewoon ‘gezellig’ en ze begrijpt mijn keuzes.

— Wendy

Lees het persoonlijke verhaal van Wendy

Personal Body Plan heeft m’n leven volledig veranderd!

Tuurlijk blijft het soms lastig, maar de truc is jezelf te blijven motiveren met de progressie die je al hebt gemaakt en weer door te zetten. Hier heb ik gelukkig ook mijn fantastische fitgirl Personal Body Coach Whitley Spinnler voor. Met haar aanmoediging, betrokkenheid, top tips en heerlijke receptjes trekt ze me weer uit m’n dipjes en kan ik weer knallen.

— Stella

Lees het persoonlijke verhaal van Stella

Whitley Spinnler coacht de volgende plannen