Wendy van Amerongen, 41

It always seems impossible, until it's done!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.88 / 5
121 beoordelingen
Burn-outCrossfitDepressieEmotie-etenFulltime jobHbo-niveauKrachttrainingOnregelmatig werkRunnerSamenwonendVoedingsgedragVoetbal
Coaches Wendy van Amerongen

Over coach Wendy van Amerongen

Ik ben Wendy, getrouwd en in de kracht van mijn leven. Als ondernemer heb ik impact op de levens van anderen, waarbij ik veel keuzes moet maken. Een bewuste keuze is daarbij dat ik naast hard werken ook veel ontspan. Qua beweging staan krachttraining en wandelen bovenaan. Maar ook af en toe hardlopen of crossfit vind ik leuk. Een avondje uit met vrienden en genieten van een wijntje en chocola past heel goed in mijn gezonde levensstijl. Balance is key.

Na een jarenlange ongezonde relatie met eten, heeft de coaching binnen Personal Body Plan me geholpen om weer te genieten van eten door bewuste keuzes te maken en te doen wat werkt voor mij: we zijn immers allemaal anders. Of ik nu na een barre tocht door een sneeuwstorm in de Himalaya's vijf km hoogte bereikte, het twee jaar volhield in een tentje in oorlogsland Zuid-Sudan, meer dan 25 kg afviel en stabiel blijf: het draait om keuzes maken en balans vinden. PBP heeft me daarbij enorm geholpen.

Dit gun ik jou ook! Gaan (en blijven) genieten van eten en tegelijkertijd je doelen bereiken: of dit nu stabiel blijven, afvallen of spieropbouw is. Ik gun je dat je balans vindt! Dit betekent niet dat het 24/7 zonder fouten gaat, maar wel dat je iedere keer weer opnieuw bewuste keuzes maakt en opstaat na een val. Daarbij help ik je bij het ontwikkelen van je eigen persoonlijke levensstijl. Je kunt een enorme dosis betrokkenheid en eerlijke feedback van mij verwachten. Jij kunt dit!

Wat deelnemers zeggen over Wendy van Amerongen

Het gevoel is voor mij het belangrijkste, maar op de foto's is inmiddels ook best een groot verschil te zien

Wendy is ongelofelijk positief. Ze blijft week in week uit enthousiast en juicht telkens opnieuw om mijn resultaten. Dat enthousiasme werkt voor mij aanstekelijk en dat heb ik (soms) nodig!

— Saskia

Lees het persoonlijke verhaal van Saskia

We zijn nu 12 weken verder en ik voel me zoveel beter!

Haar enthousiasme is zo aanstekelijk dat ik altijd een grote smile op mijn gezicht heb wanneer ik haar berichtjes lees. Ik voel me echt een bofkont met haar als coach en ben haar enorm dankbaar.

— Novi

Lees het persoonlijke verhaal van Novi

Wendy van Amerongen coacht de volgende plannen