Vincent Dobbe, 28

You can’t control the waves, but you can learn how to surf

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Vincent Dobbe als coach
4.63 / 5
111 beoordelingen
BuitenlandDigital NomadEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauMindfulnessMindsetNatuurliefhebberOndernemerOptimistSamenwonendVoedselovergevoeligheid
Coaches Vincent Dobbe

Over coach Vincent Dobbe

Kalimera! Enthousiast, sportief en een positieve mindset: dat ben ik. Samen met mijn vriendin Athina (ook coach) woon ik op het Griekse Karpathos. We hebben het roer omgegooid om onze dromen achterna te gaan en meer te genieten.

Vanuit Griekenland werk ik als online voedingsdeskundige en doe ik aan krachttraining, hardlopen en wandelen. Ik leer graag over voeding en de juiste mindset. Van een cursus orthomoleculaire voeding tot boeken als Think and Grow Rich, Nooit meer te druk en 7 Habits.

Hiervoor werkte ik als internationale projectleider in de kassenbouw, een stressvolle job en regelmatig van huis. Binnen zo’n lifestyle is voeding en sport een aandachtspunt, door telkens doelen te stellen en dynamisch om te gaan met de invulling ervan is niets onmogelijk!

Altijd was ik al vaak in de gym te vinden, maar met weinig resultaat. Ik miste de juiste kennis en ervaring. Dankzij pbp ging ik anders trainen en heb de focus op mijn voeding veranderd, wat voor mij echt een eyeopener was.

Als coach wil ik jouw lifestyle en doelen bij elkaar brengen. Met de juiste tools en een positieve mindset kun je op elke golf leren surfen. Mijn manier van coachen is enthousiast en nuchter. Ik luister goed en stel daarna de juiste vragen die jou verder gaan helpen.

Klinkt goed? Kies voor mij en ik zie je snel in mijn coaching!

Vincent Dobbe coacht de volgende plannen