Tom Wessels, 32

Samen werken we aan jouw doelen!

Nog maar 4 Original plekken beschikbaar Kies Tom Wessels als coach
4.65 / 5
142 beoordelingen
BasketbalFeestjesFulltime jobHbo-niveauKrachttrainingMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendTravelerVeel onderwegVoetbal
Coaches Tom Wessels

Over coach Tom Wessels

Wat leuk dat je overweegt om te starten met jouw Personal Body Plan en mij te kiezen als je coach!

Ik ben Tom en ik woon in Maastricht met mijn verloofde Gaby en twee katten Kimi en Puck. Ik werk fulltime als International Accountmanager en reis daarvoor regelmatig naar Oost Europa, het Midden Oosten en Latijns Amerika. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met vrienden in de kroeg of op het terras, bezoek ik festivals, voetbal ik in een vriendenteam en ga ik regelmatig naar de bios.

In de zomer van 2019 begon ik met mijn Personal Body Plan. Ik vond dat er wel een paar kilootjes af mochten en ik wilde strakker worden en me vooral fitter voelen. Ik vroeg me af of PBP wel te combineren viel met een onregelmatige baan en een druk sociaal leven. Het antwoord is absoluut "Ja!". Ik nam verantwoordelijkheid voor mijn eigen keuzes en was open over PBP tegen mijn omgeving. Sneller dan gedacht boekte ik progressie. Mijn resultaat: Ik ben 13 kilo afgevallen en voel me een stuk fitter.

Wil jij dit ook? Dat kan!

Als coach sta ik naast je. Samen gaan we opzoek naar een leefstijl die bij jou past. Ook wanneer je een onregelmatige baan en/of een druk sociaal leven hebt, werken we stap voor stap aan jouw doelen. Ik luister, adviseer en motiveer waar nodig. Samen gaan we ervoor!

Wat deelnemers zeggen over Tom Wessels

Ik weet in ieder geval dat de keuze om Personal Body Plan volgen mijn beste keuze is geweest.

om is vooral een stok achter de deur geweest en zoekt en denkt mee in oplossingen. Voorziet mij van de juiste info en kan je laten inzien dat het soms helemaal niet zo erg is als het lijkt. Ik heb een hele goede band met mijn coach en het voelt totaal niet formeel. Ik ken hem niet persoonlijk, maar zou zo met hem op het terras een biertje kunnen drinken.

— Chris

Lees het persoonlijke verhaal van Chris

In 20 weken tijd ben ik 15 kilo kwijt

Mijn Personal Body Coach Tom is belangrijk. Vanaf het begin had ik een goede klik en hij was vooral een stok achter de deur en gaf antwoord op alle vragen die ik had.

— Chris

Lees het persoonlijke verhaal van Chris

Ik ben nu 22 kilo lichter!

Tom is voor mij als een stok achter de deur. Elke week vraagt hij hoe het gaat en helpt hij me bij de vragen die ik heb. Ook als ik een dipje heb, weet hij deze te relativeren. Superfijn!

— Patricia

Lees het persoonlijke verhaal van Patricia

Tom Wessels coacht de volgende plannen