Tom Grootendorst, 31

Werken aan jouw doelen doen we samen!

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Tom Grootendorst als coach
4.75 / 5
403 beoordelingen
BodybuildingFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KrachttrainingPersonal TrainerSamenwonendTrainingsexpertVoetbal
Coaches Tom Grootendorst

Over coach Tom Grootendorst

Ik ben dus Tom, verloofde van Charlotte en vader van Benjamin!

Naast het coachen ben ik werkzaam als Training Lead bij Personal Body Plan. Dit maakt mij verantwoordelijk voor de pijler training. Samen met mijn team, zorg ik ervoor dat de coaches de informatie hebben om jullie goed te begeleiden bij jullie trainingen en zijn wij verantwoordelijk voor elk trainingsprogramma binnen PBP.

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar bij dit mooie bedrijf, zij het als coach, Gym Lead of als Training Lead

Mijn eigen PBP startte ik in 2014. Het feit dat ik het nu nog steeds volg en er inmiddels al 5 jaar werkzaam ben, geeft wel aan dat ik erg geloof in de visie van dit bedrijf. Ik denk dat ik dan ook kan zeggen dat PBP echt een levensstijl voor mij is. Ik heb geen diepe dalen gekend en ook geen grote pieken. Ik zit al een aantal jaar op een niveau waar ik erg gelukkig mee ben en het is mijn doel om dit zolang mogelijk vast te houden.

Ik ben een vrij directe coach. Ik benoem de dingen zoals ze zijn, omdat ik dat zelf een prettige aanpak vind. Ik vind het prettig om direct van mensen te weten wat zij van mij verwachten en andersom. Ik wil je graag laten zien, hoe je met kleine stappen op de lange termijn grote veranderingen kunt behalen. Ik help je graag bij een fijne en sportieve levensstijl, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf!

Tom Grootendorst coacht de volgende plannen