Thomas van Gerwen, 29

You know you’re doing good when you have a sweaty smile

Kies Thomas van Gerwen als coach
4.07 / 5
28 beoordelingen
AlleenstaandBodybuildingFeestjesGroepslesinstructeurHbo-niveauHIITMindfulnessMuziekliefhebberPersonal TrainerVeganistVoedingsgedragVolleybal
Coaches Thomas van Gerwen

Over coach Thomas van Gerwen

Ik ben opgegroeid in IJsselstein (Utrecht), maar woon inmiddels zo’n 10 jaar in Amsterdam. Na een studie in Musicaltheater en een studie als Dansdocent heb ik na een aantal jaar het roer omgegooid en ben mij gaan richten op fitness.

Als jonge jongen speelde ik op hoog niveau volleybal en ben altijd erg actief gebleven. Naast dans werd fitness een steeds grotere passie en ik begon mijn kwaliteiten als dansdocent in te zetten als coach. Doordat ik vanuit mijn achtergrond voornamelijk gericht ben op de praktijk, de gewoon-doen-mentaliteit, kan ik snel anderen motiveren en inspireren om hun gewenste resultaat te behalen.

Naast het ontwikkelen van een beter fysiek is het ontwikkelen van een sterkere mentaliteit essentieel en als je eenmaal de perfecte balans vindt tussen hard werken (sweat) en er ontzettend van genieten (smiles), ben je niet meer te stoppen!

Thomas van Gerwen coacht de volgende plannen