Tessa Benda, 26

Great things never came from comfort zones

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.76 / 5
976 beoordelingen
Changing Life HubCrossfitGezondheidswetenschappenGroepslesinstructeurPersonal Body TrainerPersonal TrainerWo-niveau
Coaches Tessa Benda

Over coach Tessa Benda

Mensen omschrijven mij als enthousiast en energiek, maar wel serieus en streng op de momenten dat het nodig is. Ik ben 24 jaar oud en woon in Almere.

Momenteel ben ik fulltime werkzaam als lifestyle coach en personal trainer voor mezelf en voor Personal Body Plan. Ook werk ik als Personal Body Trainer in de Changing Life Hub, waar jij als member (in de daluren) gratis mag trainen. Je kan mij dus ook altijd in real life opzoeken voor wat tips & tricks of om te sparren over jouw plan.

Ik beschik over een bachelordiploma Biomedische Wetenschappen en een masterdiploma in de Gezondheidswetenschappen met specialisatie Nutrition & Health. Daarnaast heb ik een passie voor groepsfitness en ruime ervaring met Crossfit.

Met mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid, mijn persoonlijke ervaringen met Personal Body Plan en mijn ervaring als coach, Personal Body Trainer, Nationaal Trainer GRIT van Les Mills en andere groepslessen kan ik jou op het gebied van gedrag, voeding, training, én herstel optimaal begeleiden. Samen gaan wij werken aan een gezonde en fitte leefstijl voor de lange termijn mét een lichaam wat dit ook uitstraalt! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Wat deelnemers zeggen over Tessa Benda

Ik weet nu de juiste keuzes te maken

Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Tessa zijn voor mij nu echt die stok achter de deur.

— Leonie

Lees het persoonlijke verhaal van Leonie

It’s all about the mindset en niets is onmogelijk

Totdat Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Tessa Benda op mijn pad kwamen. In een half jaar tijd heb ik samen met haar mijn lichaam enorm veranderd! Nooit geweten dat ik er op mijn 40e zo strak uit zo komen te zien!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Nu ik Personal Body Plan volg, voer ik iedere dag netjes mijn eten in.

Eet ik een keer wat minder goed, dan is mijn Personal Body Coach Tessa Benda daar om mij tips te geven over hoe ik het de volgende dag beter kan aanpakken. Mede dankzij haar steun, heb ik in de eerste 8 weken al heel wat bereikt!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen.

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer dit figuur terug kon krijgen. Ik ben super trots op het resultaat wat ik tot nu toe behaald heb. En super trots en blij met Tessa Benda als Personal Body Coach.

— Marianne

Lees het persoonlijke verhaal van Marianne

Als ik nu even geen zin heb of denk dat het geen nut heeft denk ik gelijk, kom op!

Mijn Personal Body Coach Tessa Benda is super behulpzaam en komt met goede tips. Streng op de juiste momenten als ik weer eens drie keer in een week uit eten ben gegaan.

— Merle

Lees het persoonlijke verhaal van Merle

Het blijkt weer: meten is weten

Ik merk aan mezelf dat ik veel bewuster ben gaan eten en leven. Balance is the keyword! Het geeft me energie, slaap veel beter en heb nog nooit zoveel plezier gehad in het trainen, ook mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Tessa Benda!

— Linda

Lees het persoonlijke verhaal van Linda

Die voelde meteen als 'mijn manier'

Ik ben gestart samen met mijn Personal Body Coach Tessa Benda. Dit is mijn resultaat tot nu toe: Ik heb meer zelfvertrouwen, draag een kledingmaat kleiner, weet waarmee ik mijn lichaam het beste kan voeden en voel me meer in balans. Dat wil jij toch ook ?!

— Martijn

Lees het persoonlijke verhaal van Martijn

Tessa Benda coacht de volgende plannen