Tenisha de Nooijer, 28

The pride in knowing YOU made YOU great! That's what it's all about.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.59 / 5
282 beoordelingen
Emotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendSportkundeSportkundigeVeel onderwegVoedingsgedragVoetbalWandelenWo-niveau
  • Oost-souburg
Coaches Tenisha de Nooijer

Over coach Tenisha de Nooijer

Ik ben Tenisha, 27 jaar en ik woon in Vlissingen. Ik ben afgestudeerd in Hbo Sportkunde en WO Criminologie. Ik werk op dit moment fulltime als recruiter bij een detacheringsbureau. Daarnaast fitness ik minimaal 4 keer per week en voetbal ik op het veld en in de zaal. Dit is voor mij een goede combinatie.

In februari 2019 ben ik begonnen met mijn eigen Personal Body Plan. Ik trainde altijd al veel en ik vond dit toen al erg leuk, alleen ik zag geen veranderingen. Ik had geen goede relatie met voeding en ik kwam erachter dat ik met alleen hard trainen niet het gewenste resultaat zou bereiken. Voeding is en blijft een uitdaging voor mij, maar ik ben trots op wat ik nu al bereikt heb.

Als coach ben ik gemotiveerd, eerlijk, positief en direct. Ik help mensen graag met het beste uit zichzelf te halen. Personal Body Plan heeft mij echt geholpen en daarom ik zou jou als deelnemer willen motiveren om je doelen te behalen op een manier die werkt voor jou. We gaan ervoor!

Wat deelnemers zeggen over Tenisha de Nooijer

Personal Body Plan past bij elke levensstijl

Tenisha neemt zelfs tijd voor mij buiten ons geplande coach moment en die zorgt ervoor dat ik geen moment bij de pakken neer ga zitten! Ik zeur en klaag soms flink over mijn dilemma’s in het dagelijks leven, maar niks is haar te gek. Zo’n fijne coach die gewoon zegt waar het op staat en dat ik niet moet vergeten waar ik vandaan ben gekomen!

— Nina

Lees het persoonlijke verhaal van Nina

Ik ben 11 kilo afgevallen en zit veel lekkerder in mijn vel

Het behalen van dagelijks groene balkjes is ook typisch iets voor mij. Het werd gewoon een ‘sport’ om dit voor elkaar te krijgen en toch nog lekker te eten en te drinken (want een wijntje vind ik ook wel lekker).

— Roxy

Lees het persoonlijke verhaal van Roxy

Tenisha de Nooijer coacht de volgende plannen