Tamara Quezada, 24

You will only fail if you give up on yourself.

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Tamara Quezada als coach
4.53 / 5
445 beoordelingen
AlleenstaandBlessureEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGroepslessenHypermobiliteitKrachttrainingTravelerVoedingsgedrag
Coaches Tamara Quezada

Over coach Tamara Quezada

Hi! Ik ben Tamara en ik ben de aankomende maanden woonachtig in de Dominicaanse Republiek. Hier coach ik op het moment volledig en geniet ik van alles om mij heen! Daarnaast heb ik een opleiding gedaan tot voedingsdeskundige. De kennis die ik daar heb opgedaan komt ontzettend goed van pas bij het coachen van mijn deelnemers.

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn en daarom ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik doe een combinatie van krachttraining en verschillende groepslessen.

Tijdens mijn Personal Body Plan heb ik al veel progressie geboekt. Ik begon met Personal Fat Burning Plan en ben vervolgens Personal Muscle Shaping Plan gaan doen om meer spiermassa te ontwikkelen. Een combinatie van een fit lichaam en lekker eten is wat ik belangrijk vind. Ik wil dat mijn spieren zichtbaar zijn, maar ik wil ook kunnen genieten van de fijne dingen in het leven.

Als Personal Body Coach ben ik betrokken en motiverend. Ik wil er samen met jou voor zorgen dat jij ook een goede balans kunt vinden in jouw leven en dat je deze balans weet te behouden. Je hoeft niet je hele leven om te gooien om je gewenste resultaat te behalen en daar help ik je graag mee.

Wat deelnemers zeggen over Tamara Quezada

Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me fit!

Tamara is geweldig. Ze heeft een positieve invloed op me en steunt me altijd. Zelfs wanneer het even wat minder ging bleef ze me aanmoedigen. Ze is een superster!

— Oliver

Lees het persoonlijke verhaal van Oliver

Ik eet alles wat ik wil, maar heb de juiste balans

Samen met mijn Tamara haal ik mijn doelen. Ze geeft mij goede tips en kan mij heel goed motiveren, zowel qua trainingen als voeding.

— Dionne

Lees het persoonlijke verhaal van Dionne

Ik ben al vele centimeters verloren en 15 kilo afgevallen

Mijn eerste Personal Body Coach Tamara was heel relaxt en lief en had begrip voor de persoonlijke omstandigheden waardoor het soms wat tegen zat. Ze liet me gaan en stuurde bij en motiveerde waar nodig.

— Annie

Lees het persoonlijke verhaal van Annie

Op dit moment ben ik bijna 10 kilo lichter

Dit was mij niet gelukt zonder mijn lieve, betrokken en motiverende Personal Body Coaches Shogufa , die nu met zwangerschapsverlof is, en Tamara. Dank jullie wel dames!

— Michelle

Lees het persoonlijke verhaal van Michelle

Personal Body Plan helpt mij heel veel met het behalen van mijn doelen

Tamara heeft me veel inzicht gegeven in eten en ik let nu vaak op wat ik pak in de supermarkt en wat er allemaal in zit.

— Julia

Lees het persoonlijke verhaal van Julia

Het is geen dieet en zo voelt het ook niet

Bij mijn Personal Body Coach Tamara kan ik terecht voor vragen en tips en zo nu en dan ontvang ik een leuk recept. Al met al ben ik erg positief en zou ik het iedereen aanraden!

— Monica

Lees het persoonlijke verhaal van Monica

Ik vind het super dat ik mijn doelen zo snel heb behaald!

Mijn Personal Body Coach Tamara is geweldig. Ze is geduldig, niet opdringerig en weet goed haar boodschap over te brengen. Zonder haar steun en aanmoediging had ik dit resultaat niet behaald.

— Pieter

Lees het persoonlijke verhaal van Pieter

Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname aan Personal Body Plan

Tamara helpt me heel erg bij het proces. Ze is super enthousiast en betrokken. Ze geeft me vaak praktische tips, waardoor ik op mijn eigen manier naar dit resultaat toe heb kunnen werken.

— Noortje

Lees het persoonlijke verhaal van Noortje

Personal Body Plan is goed te doen, omdat het een levensstijl is

Mijn Personal Body Coach Tamara is daarbij erg belangrijk. Ze geeft veel motivatie en we stellen samen mooie doelen. Ik ben blij met de hulp die ik van haar heb gehad.

— Tamara

Lees het persoonlijke verhaal van Tamara

Superblij dat ik eindelijk de stap heb gemaakt om te starten met Personal Body Plan!

Mijn Personal Body Coach Tamara heeft mij doen in zien dat ik niet te streng naar mezelf moet kijken. En dat ik trots moet zijn op mijn resultaat.

— Michelle

Lees het persoonlijke verhaal van Michelle

Tamara Quezada coacht de volgende plannen