Take Pruntel, 36

The men and women on top of the mountains didn’t fall there. Let’s go!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.22 / 5
76 beoordelingen
DansenFulltime jobHbo-niveauMuziekliefhebberNatuurliefhebberRunnerSamenwonendTraveler
  • Beverwijk
Coaches Take Pruntel

Over coach Take Pruntel

Hoi, Ik ben Take en ik woon in Beverwijk. In heel wat jaartjes zittend werk op kantoor, ben ik behoorlijk wat kilo’s aangekomen en een paar jaar geleden gestart met Personal Body Plan. Ik had vaak rugklachten en voelde me niet fit. In die eerste keer Personal Body Plan ben ik zo’n 20 kilo afgevallen. Nu ben ik een paar jaar verder en liep ik dit jaar mijn tweede halve marathon in Egmond en leef ik zonder fysieke klachten!

Na een aantal trainingen in persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd dat ik het meest energie krijg van het helpen van mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Dat doe ik graag met mijn vrienden, maar ook door jou te helpen het mooiste resultaat uit je Personal Body Plan te halen. Ik beloof je een eerlijke, positieve en motiverende aanpak om je doel te bereiken.

Jij bepaalt je eigen doel en ik wil je ondersteunen in het bereiken ervan. Samen gaan wij kijken wat werkt voor jou en hoe jij gezond en lekker kunt leven. 100% input is 100% output, dus als jij ervoor wilt gaan, help ik je richting jouw doel. Zo zorgen we samen dat jij met je Personal Body Plan resultaat behaalt én kunt behouden in combinatie met een leuk leven! Ga jij met mij de uitdaging aan om jouw doelen waar te maken?

Take Pruntel coacht de volgende plannen