Sylvia Bosch, 34

Als je kiest voor jezelf, maak je altijd de juiste keuze.

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Sylvia Bosch als coach
4.58 / 5
120 beoordelingen
AlleenstaandBurn-outDansenEmotie-etenFeestjesHbo-niveauKookliefhebberMasterclass VoedselovergevoeligheidMuziekliefhebberOnregelmatig werkPedagogiekTraveler
Coaches Sylvia Bosch

Over coach Sylvia Bosch

Hey, welkom op mijn profiel! Ik kom uit Almere en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als begeleidster in een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Voordat ik begon in de gehandicaptenzorg heb ik een tijdje in het buitenland gewoond en gewerkt in de reiswereld.

Ik was altijd al aan de zware kant, maar onzeker was ik niet. Tot ik overspannen raakte en in korte tijd 12 kg aankwam. Hierdoor stonden er op de weegschaal ineens drie cijfers, dit moest anders! Fitness vond ik altijd al leuk, maar omdat ik weinig van voeding wist bleef ik continu op een steady gewicht. Door PBP heb ik geleerd dat het proces belangrijker is dan het resultaat. Door kleine aanpassingen in mijn levensstijl ben ik bijna 30 kg afgevallen en zit ik veel lekkerder in mijn vel.

Ik heb zin om jou ook te helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Dit doe ik op een vrij directe, eerlijke manier maar met humor, omdat ik het zelf ook fijn vind om op die manier benaderd te worden.
Ik heb geleerd dat mindset een belangrijk onderdeel is van het proces, dit zal zeker lastig en uitdagend zijn maar verandering is een mooi proces en ik kan niet wachten om jou hierbij te begeleiden.

Sylvia Bosch coacht de volgende plannen