Susanne Vermeer, 31

Wie je wilt zijn, kun je nu al worden!

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Susanne Vermeer als coach
4.67 / 5
3 beoordelingen
@HomeBourgondiërEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingNatuurliefhebberPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonend
Coaches Susanne Vermeer

Over coach Susanne Vermeer

Hai, wat leuk dat je op mijn profiel bent beland! Ik ben Susanne en ik woon in een boerderij in de buurt van Breda. Ik ben gek op de natuur en geniet als echt stadsmeisje van het boerderijleven. In mijn werk als adviseur help ik mensen (en organisatie) continue te verbeteren. Ik haal voldoening uit het begeleiden van mensen in complexe verandertrajecten. Daarom vind ik de combinatie met coaching ook erg leuk!

Van jongs af aan ben ik bezig geweest met mijn gewicht. Na een moeilijke periode, waarin in troost zocht in eten, gooide ik in 2013 het roer om. Ik verloor binnen een jaar, zelfstandig, 15 kilo. Helaas lukte het niet om daarna meer progressie te boeken. Daarom startte ik in 2015 met Personal Body Plan. Mijn PBP traject is een traject geweest met pieken en dalen. Niet altijd had ik het juiste doel voor ogen en de juiste focus.

Voor mij is de duurzame en gezonde relatie met voeding erg belangrijk. Daar wil ik jou ook erg graag bij helpen!

Als coach ben ik enthousiast en oprecht geïnteresseerd in jou. Samen gaan we op zoek naar de gezonde levensstijl die past bij jou en die werkt op de lange termijn. Personal Body Plan geeft jou de instrumenten en ik help je deze te gebruiken. “Wie je wilt zijn, kun je nu al worden!”

Susanne Vermeer coacht de volgende plannen