Stephanie Schipper, 33

De wereld wordt mooier met jouw beste versie

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Stephanie Schipper als coach
4.5 / 5
128 beoordelingen
Burn-outChanging Life HubFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendTennisTravelerVeel onderwegVoedingsgedragWintersportYoga
Coaches Stephanie Schipper

Over coach Stephanie Schipper

Wie ben ik? Pfff ik vind het best een moeilijke vraag. Want ik denk dat je eigen “ik” elke keer een beetje verandert. Met alle ervaringen die je meemaakt. Maar je lifestyle veranderen en blijven hanteren is makkelijker als het een gewoonte wordt. Changing life dat wilde ik toch? Dus ik schreef mij in bij Personal Body Plan. Verder ben ik een goedlachse, actieve, gevoelige & creatieve jonge vrouw. En vooral een doorzetter. Die houdt van afwisseling.

Maar ken je dat elastiek, dat altijd gespannen staat? Dat klapt een keer, dus ja deze millennial liep ook tegen de lamp met té veel willen en doen en kampte met een burn-out.
Is dat onoverkomelijk? Nee
Is dat vervelend? Ja
Kom je er sterker uit? Ja
Ben ik onzeker over wat ik hier allemaal wil vertellen over mezelf? Ja.
Maar is onzekerheid menselijk? Ik denk het wel, je kan niet alles perfect doen. Ook al willen we dat soms graag. Ook ik heb moeten leren om mee om te gaan, en leer nog steeds

Maar is dit allemaal nodig om te weten? Nee het gaat niet om mij, maar om jou! Dus daarom ben ik er voor je om de balans te vinden tussen (onregelmatig) werk, sport, voeding, uitstapjes, ontspanning en genieten. Want dat is uiteindelijk toch het belangrijkste.

Komen we hobbels op de weg tegen? Tuurlijk! Zijn die onoverkomelijk? Nee ik denk het niet.
Dus gaan we samen kijken hoe we over die hobbel heen kunnen springen, hobbelen, duikelen, vallen en weer opstaan. Ik help je er graag bij.

Wat deelnemers zeggen over Stephanie Schipper

Ik heb veel meer energie, slaap beter en ben gelukkig

Stephanie heeft mij heel erg het gevoel gegeven dat alles kon en niks moest. Dit was voor mij erg prettig. Als ik zelf niets te vragen had dan kwam zij met een leuk recept of tips om over na te denken. Ik vond de vrijheid heel fijn en Stephanie liet vaak weten hoe goed ik bezig was en dat motiveerde steeds om zo door te gaan.

— Melissa

Lees het persoonlijke verhaal van Melissa

Stephanie Schipper coacht de volgende plannen