Steffie Beuse, 26

Decide what to be and go be it

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Steffie Beuse als coach
4.69 / 5
316 beoordelingen
BlessureChronische blessureEx-topsporterFeestjesFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMindfulnessNatuurliefhebberOnregelmatig werkSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerVeel onderwegVerpleegkundige
Coaches Steffie Beuse

Over coach Steffie Beuse

Hi, wat leuk dat je interesse hebt in PBP met mij als coach.

Samen met mijn vriend en hond woon ik in Amersfoort. Ik ben werkzaam als verpleegkundige en sociaal pedagogisch hulpverlener in de gehandicaptenzorg. Vroeger heb ik op hoog niveau handbal gespeeld, maar door een blessure moest ik hiermee stoppen. Dit resulteerde vervolgens in een haat-liefde verhouding met sport. Sporten associeerde ik met pijn. Mijn lichaam kon het niet meer aan, maar ik merkte aan alles dat ik het wel nodig had.

Jarenlang heb ik gezocht naar de juiste balans en in 2016 ben ik begonnen met Personal Body Plan. Ik heb geleerd dat je met de juiste balans een hele hoop kan bereiken. Deze balans gun ik iedereen. Ik zit lekker in mijn vel, geniet van sporten, maar ook zeker van lekker eten en drinken.

Eén ding wat ik geleerd heb is; mindset! Een keer minder zwaar trainen is niet gelijk falen en daarnaast is het belangrijk om je eigen grenzen te kennen en ook hiernaar te kunnen handelen.

Wat ik als coach voor jou kan betekenen?

Ik ben open, eerlijk en direct. Ik kan goed luisteren, ben meedenkend, motiverend en enthousiast! Ik wil samen met jou op zoek gaan naar een levensstijl die werkt voor jou. En dat etentje met vriendinnen? Dat moet ook gewoon kunnen! PBP hoeft jou hierin zeker niet te beperken. Ik geniet nog wekelijks van een hapje en een drankje. Makkelijk zal het aan het begin zeker niet zijn, maar ik ben er voor jou en met vallen en opstaan komen wij er wel!

Wat deelnemers zeggen over Steffie Beuse

Personal Body Plan is één van mijn beste keuzes geweest, want het heeft me al super ver gebracht!

Steffie is vanaf het begin al mijn Personal Body Coach. Ik heb super veel aan haar gehad en nog steeds. Ze geeft goede tips, zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en laat je ook inzien hoe goed je op weg bent ook al zie je dit zelf af en toe niet. Zonder Steffie was het me niet gelukt om zo ver te komen.

— Shannon

Lees het persoonlijke verhaal van Shannon

Ik heb meer energie gekregen en ik kan met een trots gevoel naar mijzelf in de spiegel kijken

Dit resultaat bereiken was mij niet alleen gelukt. Ik heb dit gedaan met behulp van Steffie. Dit is allemaal op afstand, maar het werkt voor mij perfect. Net dan even wat extra motivatie om weer een week door te kunnen gaan.

— Dominique

Lees het persoonlijke verhaal van Dominique

Steffie Beuse coacht de volgende plannen