Simone van der Starre, 26

The comeback is always stronger than the setback✨

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Simone van der Starre als coach
4.46 / 5
181 beoordelingen
Emotie-etenFeestjesFulltime jobHbo-niveauKrachttrainingMuziekliefhebberPedagogisch medewerkerSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Simone van der Starre

Over coach Simone van der Starre

Ik ben Simone, ik woon in Zoetermeer en werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Vroeger heb ik veel geturnd, gedanst en gebadmintond. Toen ik door een schouderblessure helaas moest stoppen, ben ik gaan trainen in de sportschool. 3/4 keer in de week was ik er te vinden, alleen wist ik niet wat ik deed en mijn relatie met eten was niet goed.

Van jongs af aan ben ik al steviger en flinker dan de mensen om mij heen. Het was op een gegeven moment genoeg, dit kon niet langer. Er moest iets veranderen aan mijn gedrag met eten en sporten. Ik wilde mij ook weer zelfverzekerd voelen en lekker in mijn vel zitten! Dus ik schreef mij 2 jaar geleden in. Door PBP ben ik afgevallen, heb ik ups en downs meegemaakt en zo hier en daar heb ik last gehad van een terugval maar ik stond altijd weer op.

Personal Body Plan heeft mij een balans gebracht, een nieuwe levensstijl. Ik heb veel over mezelf geleerd en ik heb een gezonde relatie met voeding. Daarnaast weet ik nu hoe ik moet trainen en hoe ontzettend belangrijk herstel is.

Als coach ben ik iemand die je helpt, je steunt en naar je luistert. Ik motiveer je en wil je plezier meegeven in je reis naar een betere versie van jezelf. Dit gaat gepaard met ups en downs, maar Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd.

Join #teamsim

Wat deelnemers zeggen over Simone van der Starre

Inmiddels ben ik 10 kg kwijt, maar mijn grootste prestatie is dat ik na 7 jaar vrijwel geen rugpijn meer heb

Simone heeft mij laten inzien te luisteren naar mijn lichaam. Dat het oké is om een keer een training niet te doen of over mijn budget te zitten qua kcal. Dit betekent niet het einde van de wereld en dat ik alles voor niets heb gedaan. Het gaat erom dat ik het daarna weer oppak en doorga met het doel dat ik voor ogen heb.

— Dominique

Lees het persoonlijke verhaal van Dominique

Simone van der Starre coacht de volgende plannen