Silke Goossens, 32

Stay patient and trust your journey

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Silke Goossens als coach
4.43 / 5
100 beoordelingen
FeestjesFlexitariërFulltime jobGlutenallergieKookliefhebberKrachttrainingLactoseintolerantieMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMasterclass VoedselovergevoeligheidMindfulnessNotenallergiePrikkelbaar Darm SyndroomTravelerVegetariërYoga
Coaches Silke Goossens

Over coach Silke Goossens

Als onderneemster van een eigen kapsalon weet ik hoe het is om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Zo combineer ik mijn werk met een gezellig sociaal leven dat ik invul met festivals, heerlijke etentjes en feestjes. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en in de keuken.

Voordat ik aan PBP begon heb ik een hele lange tijd gedacht dat ik het allemaal zelf wel kon. Letten op mijn voeding, sporten en het proberen van diverse diëten. Dit mocht niet baten, want het gewenst resultaat bleef uit. Totdat ik via Instagram progressie foto's van deelnemers van Personal Body Plan voorbij zag komen en dacht, dit wil ik ook! Na goed denken had ik voor mezelf de beslissing genomen en de stap gezet. Ik kan je vertellen dat dit de beste keuze ooit is geweest.

Als je door mij gecoacht wordt gaan we de uitdaging samen aan. Ik ga jou helpen om de fitste versie van jezelf te worden. Daarbij is het belangrijk dat we focussen op progressie en niet op perfectie. We gaan werken aan lange termijn doelen en daarin horen crash diëten en extreem sportgedrag niet thuis. Alle begin is moeilijk, gelukkig ben je al begonnen door mijn coach profiel te lezen!

Wat deelnemers zeggen over Silke Goossens

Door Personal Body Plan voel ik mij mooier en gezonder

Silke geeft mij handige tips als ik even vastloop en zij helpt mij om mijn motivatie weer op te pakken als ik in een dipje zit. Daarbij stelt ze de juiste vragen waardoor ze mij weer aan het denken zet.

— Denise

Lees het persoonlijke verhaal van Denise

Silke Goossens coacht de volgende plannen