Sharon Weers, 34

Don't wish for it, work for it!

Nog maar 1 Original plek beschikbaar Kies Sharon Weers als coach
4.33 / 5
149 beoordelingen
Kind(eren)LeerkrachtPersonal TrainerSamenwonend
Coaches Sharon Weers

Over coach Sharon Weers

Ik ben Sharon, ik ben getrouwd en heb twee kinderen (5 en 2 jaar).
Ik werk part time als leerkracht op een basisschool. In oktober ben ik begonnen met de opleiding tot fitnessinstructeur. Inmiddels heb ik mijn diploma voor Fitnesstrainer A en B gehaald. Nu ben ik bezig met de opleiding tot Personal Trainer.

Mijn Personal Body Plan begon op 7 maart 2016. Ik wilde er fysiek beter uitzien maar ook meer leren over gezonde voeding en een nog gezondere levensstijl. Uiteindelijk heeft het me veel meer gebracht dan dat. Ik ben uiteraard trots op de fysieke progressie die ik geboekt heb na 2 zwangerschappen, maar nog veel meer op hoe ik me nu voel.

Wat motiveert mij?
Don't wish for it, work for it! Je hebt zelf de touwtjes in handen, jij ben zelf degene die dingen kan veranderen. Als ik iets graag wil dan ga ik ervoor. Zo is dat ook met trainen, ik probeer tijdens elke training het beste uit mezelf te halen. Stap voor stap steeds een beetje dichter bij je doel komen, hier help ik anderen ook graag bij.

Wat deelnemers zeggen over Sharon Weers

Ik ben veel gevarieerder en bewuster gaan eten

Sharon probeert mij op voeding en training goed te coachten door tips en eigen ervaringen te delen. Ik had het al gezegd: maar ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet en mezelf veel beter heb leren kennen.

— Dinande

Lees het persoonlijke verhaal van Dinande

Sharon Weers coacht de volgende plannen