Shane Schuijt, 32

There is no masterplan, you have to master the plan!

Nog maar 3 Premium plekken beschikbaar Kies Shane Schuijt als coach
4.77 / 5
115 beoordelingen
BodybuildingFlexitariërFulltime jobGlutenallergieKrachttrainingLactoseintolerantieMindsetSamenwonendVegetariërYoga
Coaches Shane Schuijt

Over coach Shane Schuijt

Hi, Shane hier! Leuk dat je kijkt op mijn profiel. Mijn vrienden omschrijven mij als een enthousiaste gast, makkelijk in de omgang en een goed luisterend oor. Naast liefhebber van krachttraining, yoga en skiën ben ik van nature een levensgenieter & bourgondiër. Heerlijk tafelen en borrelen met vrienden doe ik dan ook graag en voor een feestje ben ik ook zeker te porren.

Met daarnaast een fulltime job en destijds een deeltijd HBO studie verloor ik dan weleens het doel van fitnessen uit het oog. Personal Body Plan heeft mij de juiste tools gegeven om de relatie tussen een druk bestaan, voeding en krachttraining weer in balans te brengen. Door bewuste voedingskeuzes te maken en voedingsmiddelen te combineren verloopt dit prima. Ja, ik geniet van een biertje in het weekend. Ja, ik train keihard in de gym. Het gaat allemaal om de juiste balans en bewustwording.

Bij PBP heb ik geleerd dat je eerlijk moet zijn tegenover jezelf. Er is geen goed of fout, als je maar je gedrag herkent en erkent. Hoe eerlijker je tegen jezelf bent, des te beter je PBP Coach jou op weg kan helpen naar jouw doelen. Mijn resultaten liegen er niet om. In de eerste 6 maanden van Fat Ripping Plan viel ik 17kg af. Ik kwam daarna in 6 maanden weer 7 kilo aan in spiermassa tijdens Muscle Building Plan. Ik ga jou als Personal Body Coach stap voor stap helpen om jouw doelen te behalen!

Wat deelnemers zeggen over Shane Schuijt

Door Personal Body Plan heb ik meer energie gekregen!

Mijn Personal Body Coach Shane heeft me daarbij super goed geholpen. Hij toont interesse, geeft handig advies en deelt persoonlijke tips, waarmee ik aan de slag kan gaan. Daarnaast kan Shane zich ook goed in mijn proces inleven.

— Brigit

Lees het persoonlijke verhaal van Brigit

Shane Schuijt coacht de volgende plannen