Sarah Boerefijn, 28

You can do more than you think

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Sarah Boerefijn als coach
4.7 / 5
128 beoordelingen
Burn-outEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingOnregelmatig werkOperatieassistentPescotariërSamenwonendVeel onderwegVerpleegkundigeYogaZwemmen
Coaches Sarah Boerefijn

Over coach Sarah Boerefijn

Ik ben Sarah, 27 jaar, samenwonend met mijn man en 2 hondjes in Vianen. Opgeleid tot verpleegkundige en operatie assistent. Ik werk nu ruim 6 jaar op de operatiekamer. Het werken in een team is erg belangrijk om goede patiëntenzorg te kunnen bieden. Als een operatie goed gaat haal ik er veel voldoening uit. Ik heb veel wisselende werktijden en met weekend- en nachtdiensten te maken.

In 2019 ben ik gestart met Personal Body Plan omdat ik onzeker was over mijn lichaam. Ik heb het Fat Burning plan gevolgd en ben veel afgevallen op een gezonde manier met goede begeleiding.

Ik heb veel progressie geboekt op fysiek gebied en mijn mindset is positief veranderd. Ik ben vaak in de sportschool te vinden. Een dag niet gesport is een dag niet geleefd! Ik kan hier lekker mijn energie in kwijt en daarnaast geeft het mij veel energie! Win-Win :D

Als coach ben ik oprecht, positief en enthousiast. Ik hou er van om mensen te motiveren om hun doelen te behalen.

Jij bepaalt je bestemming, en samen zoeken we de juiste weg om jouw bestemming te bereiken. Raak je de weg kwijt? Dan zoeken we samen weer naar de juiste weg. Onderweg zoeken we uit wat werkt voor jouw.

Wat deelnemers zeggen over Sarah Boerefijn

Ik ben nu al onwijs blij met hoe ik er uitzie en dat ik weer in al mijn kleren pas

Gelijk in de eerste week heb ik door Sarah al zoveel inzicht gekregen in mijn eten dat de kilo’s er af vlogen. Sarah heeft mij heel fijn begeleid bij veel eetkeuzes, waardoor mijn relatie met eten enorm is verbeterd.

— Dominique

Lees het persoonlijke verhaal van Dominique

Ongelooflijk hoeveel je lichaam kan veranderen in een korte tijd!

De gedragslessen voor de juiste mindset zijn erg belangrijk om de juiste balans te vinden. Sarah wist hier op de juiste manier mee om te gaan en heeft mij geholpen om de balans te creëren waar ik naar op zoek ben.

— Carmen

Lees het persoonlijke verhaal van Carmen

Sarah Boerefijn coacht de volgende plannen