Sanne van der Putten, 26

Ik geloof in jou, nu jij nog in jezelf!

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Sanne van der Putten als coach
4.79 / 5
135 beoordelingen
Emotie-etenFotograafFulltime jobKookliefhebberKrachttrainingPCOSSamenwonendVegetariërVerpleegkundigeVoedingsgedragYoga
Coaches Sanne van der Putten

Over coach Sanne van der Putten

Hé! Wat leuk dat je interesse hebt om te starten met Personal Body Plan!

Mijn naam is Sanne en ik woon samen met mijn vriend in Den Haag. Naast het coachen voor Personal Body Plan, werk ik als jeugdbegeleider en heb ik mijn eigen bedrijfje in fotografie. Genoeg te doen zoals je hoort! Hierbij is het plannen van mijn voeding en training iedere week een uitdaging. Ik hou van bakken, reizen, leuke dingen doen met vriendinnen (lees: wijnen, lunches en etentjes haha) en in de gewichten hangen.

In september 2016 begon ik aan mijn eerste periode Personal Body Plan. Die zomer had ik gewerkt als reisleidster in het buitenland en bij het terugkijken van de foto’s werd ik niet blij. Wat kun je je ongelukkig voelen als je geconfronteerd wordt met je eigen lichaam, waar je totaal niet blij mee bent. Ik wilde van de kilo’s te veel af, maar hoe? Ik koos ervoor te starten met Personal Body Plan en inmiddels heb ik er alweer een aantal periodes op zitten.

Ik voel mij fit, zit beter in mijn vel en heb een balans gevonden. Deze balans zorgt ervoor dat ik kan genieten van lekker eten en kan werken aan mijn doelen. Dit gun ik jou ook! We kijken samen wat het beste werkt voor jou en welke doelen jij wilt behalen. Je kunt met al je vragen bij mij terecht en ik zal je eerlijke, oprechte adviezen geven. Als het tijdens jouw plan even tegenzit, zal ik er voor je zijn om je te blijven motiveren. Let’s go!

Wat deelnemers zeggen over Sanne van der Putten

De Personal Body Coach is een fantastische stok achter de deur

Sanne geeft goede tips over eten en balans tussen de dagen. Ik heb haar gekozen, omdat ze weet wat het is om in wisselende diensten te werken en omdat ze medisch geschoold is.

— Esther

Lees het persoonlijke verhaal van Esther

Sanne van der Putten coacht de volgende plannen