Sanne Strabbing, 34

Ik geloof in wat je wel kunt in plaats van wat je niet kunt!

Nog maar 4 Premium plekken beschikbaar Kies Sanne Strabbing als coach
4.51 / 5
45 beoordelingen
AlleenstaandBlessureDepressieEx-topsporterFlexitariërFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauHerniaKookliefhebberLactoseintolerantieOnregelmatig werkTravelerVeel onderwegVeganistVerpleegkundigeVoedingsgedragWandelen
Coaches Sanne Strabbing

Over coach Sanne Strabbing

Hoi!

Ik ben Sanne en woon met mijn hond Blue in Alkmaar.
Al mijn hele leven ben ik met sport, voeding en het mentale aspect van gezondheid bezig. Daarnaast kom ik tot rust tijdens wandelingen met Blue, ga ik graag op reis of eten met vriendinnen.

In het dagelijks leven ben ik spoedeisende hulp verpleegkundige en werk ik als personal trainer, Dog Assisted Coach en ben ik voeding- en gewichtsconsulente.

Sporten hoort bij mijn leven, van kickboksen tot hardlopen en fitness.

Na jarenlang kickboksen en muay thai te hebben beoefend op het hoogste niveau, moest ik door een nekhernia onverwachts stoppen met wedstrijden en mijn trainingsintensiteit fors naar beneden schroeven.

Daar waar ik continu bezig was met mijn voeding en gewicht, moest ik nu de focus leggen op mijn herstel, omgaan met de pijn en mijn (obsessieve) sport gedrag loslaten.

Een nieuwe balans zoeken dus. Personal Body Plan heeft mij hierbij geholpen.

Door wisseldiensten, is goede voeding soms best een uitdaging en hier creatief mee omgaan omtrent eten en trainen is een uitdaging.
Wil je leren hoe je een drukke baan (met wisselende diensten) kunt combineren met een gezonde leefstijl waarbij je ook nog kunt genieten?

Wil je om leren gaan met blessures of lichamelijke beperkingen? Ik geloof in wat wel kan en niet in wat niet kan. Voor ieder probleem is een oplossing!
Samen gaan wij opzoek naar hoe jij een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen!

Sanne Strabbing coacht de volgende plannen