Roos Edens, 36

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Roos Edens als coach
4.85 / 5
192 beoordelingen
AlleenstaandBikinifitnessBodybuildingBurn-outDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërHbo-niveauHypnotherapieMindsetMuziekliefhebberNatuurliefhebberPersonal TrainerPrikkelbaar Darm SyndroomVoedingsgedrag
Coaches Roos Edens

Over coach Roos Edens

Begin 2015 startte ik met PBP, omdat ik 10 kilo wilde afvallen. Wist ik veel dat ik zoveel meer meer voor terug zou krijgen! Aan het begin van PBP stond ik als onzeker meisje in het 'grote' krachthonk, nu sta ik er zelfverzekerd mijn ding te doen. Ik had last van wekelijkse eetbuien, nu heb ik een fijne relatie met voeding en een gebalanceerd voedingspatroon. Ik was geobsedeerd door mijn gewicht, nu is het slechts een getal en kijk ik naar hoe ik mij voel. En zo kan ik nog even doorgaan ... ;)

Door mijn transformatie heb ik ervaren welke positieve impact training, voeding en mindset kan hebben op onze gezondheid, zelfbeeld, mentale gezondheid en geluksgevoel. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd over lifestyle, krachttraining, (dieet) psychologie, hypnotherapie en mindset.

Als coach help ik je om zowel fysiek als mentaal te transformeren. Dat doe ik door je liefdevol te confronteren, naar je te luisteren en tussen de regels door te lezen. Ik gun jou namelijk ook de transformatie die ik heb gemaakt.

Wat deelnemers zeggen over Roos Edens

Roos Edens coacht de volgende plannen