Romanée de Leeuw, 27

Be the creator of your own happy life

Kies Romanée de Leeuw als coach
4.65 / 5
93 beoordelingen
CrossfitHbo-niveauNatuurliefhebberSamenwonendStudentTurnen
Coaches Romanée de Leeuw

Over coach Romanée de Leeuw

Hé! Een goede balans tussen dagelijkse beweging en gebalanceerd (lekker!) eten helpt mij om goed in mijn vel te zitten. Mijn naam is Romanée, ik ben 26 jaar en woon in Almere. Ik ben parttime Voeding en Diëtetiek studente, fanatiek sporter en levensgenieter.

Tijdens mijn kinderjaren heb ik topsport turnen beoefend, het doorzettingsvermogen welke ik daar ontwikkeld heb komt mij goed van pas. Zowel met voeding als met sport kan ik flink doorbijten. Natuurlijk gaat het niet altijd van een leien dakje. Zo heb ik met sport en voeding mijn ups en downs gehad. In de pubertijd ging het beiden niet goed, waardoor je zowel fysiek als mentaal veranderingen zag. Na een aantal jaren zelf wat te ondernemen, zonder succes, ben ik begonnen met Personal Body Plan.

Op het moment doe ik aan krachttraining en CrossFit. Beiden doe ik met super veel plezier. Het maakt me sterk, fit en energiek. Door het balanceren van mijn voeding, sport en herstel bereik ik steeds meer doelen. Mijn opleiding sluit hier goed op aan, wat zorgt voor extra kennis/motivatie. Als coach ben ik gedreven om je te helpen met jouw doelen. Ik vind het belangrijk dat jij de coaching krijgt die jij nodig hebt, de juiste sturing krijgt en dat je plezier kan beleven in jouw ontwikkeling!

Romanée de Leeuw coacht de volgende plannen