Roel Blom, 29

I can accept failure, but I can't accept not trying.

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Roel Blom als coach
4.85 / 5
954 beoordelingen
BewegingswetenschappenChanging Life HubFeestjesHbo-niveauPersonal Body TrainerPersonal TrainerSnowboardenSportmanagement & OndernemenTennisVoetbalVolleybalWo-niveau
Coaches Roel Blom

Over coach Roel Blom

Als gepassioneerde sportliefhebber werk ik naast Personal Body Coach ook als Gym Lead en Personal Body Trainer in de Changing Life Hub. Ik vind het super leuk om met mensen te werken en denk in oplossingen.

Naast krachttraining doe ik in mijn vrije tijd andere sporten zoals volleybal, snowboarden, tennis en mountainbiken. Ik reis ook graag en ga regelmatig naar een festival in de zomer.

De ontwikkeling van Personal Body Plan heb ik vanaf het begin gevolgd, want ik zat in hetzelfde studiejaar als de oprichter van Personal Body Plan, Tom Barten.

In 2013 heb ik de stap gezet en mij ingeschreven voor PBP. Ik wist dat ik nog veel meer kon bereiken en de mooie resultaten van andere PBP’ers spraken mij aan.

Ik werd steeds bewuster van mijn gedrag en veranderde mijn levensstijl. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een enorm positief effect op mij gehad. Ik ben nu veel gelukkiger!

Mijn werk als Personal Body Coach doe ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier. Mijn deelnemers omschrijven mij als een positieve en eerlijke coach en waar nodig ook kritisch en realistisch hard.

Wil je op een flexibele manier werken aan een levensstijl die je voor de rest van je leven kan volhouden? Wil je weer optimaal geniet van het leven? Ik help je graag!

Wat deelnemers zeggen over Roel Blom

Personal Body Plan past perfect in mijn levensstijl en heeft mijn kijk op voeding en sport enorm veranderd

Samen met mijn Roel ben ik dit avontuur aangegaan. Zijn motivatie, kennis en het dagelijkse contact hebben mij enorm geholpen! Ik ben ontzettend blij met Roel als mijn coach.

— Raymond

Lees het persoonlijke verhaal van Raymond

Ik voel me nu mentaal super sterk en ook fysiek zie ik grote verschillen.

In 15 jaar profvoetbal is er nooit iemand geweest die mij zoveel inzicht heeft gegeven over voeding of krachttraining.

— Demy de Zeeuw

Lees het persoonlijke verhaal van Demy de Zeeuw

Ik ben een compleet ander mens geworden.

Een jaar lang ups en downs, maar altijd weer de schouders eronder gezet. Het heeft me zoveel gegeven, dat is bijna niet in woorden uit te drukken.

— Monica

Lees het persoonlijke verhaal van Monica

Ik voel me energiek en mentaal scherp

Personal Body Plan en Roel hebben mij het vertrouwen gegeven dat ik dit op de lange termijn kan volhouden en dat het me heel erg goed doet. Thanks!

— Dino

Lees het persoonlijke verhaal van Dino

Het sporten wordt zelfs leuk

Iedereen heeft wel eens trek in snoep of koek en iedereen drinkt ook wel eens te veel. Hier is begrip voor en we gaan gewoon verder waar wij zijn gebleven. Dat vind ik ook fijn aan mijn coach Roel.

— Frank

Lees het persoonlijke verhaal van Frank

Als ik in de spiegel kijk zie ik een hele mooie en zelfverzekerde vrouw

Het belangrijkste wat Roel mij heeft geleerd is om mezelf mooi te vinden en daar word ik zó gelukkig van. Kritisch zal ik altijd blijven, maar nu op een gezonde manier!

— Merel

Lees het persoonlijke verhaal van Merel

Fit wakker worden is voor mij veel waard

Ik kijk overal veel positiever tegenaan, kan meer dan ik dacht, ook in de gym. En ik kan nog steeds lekker eten!

— Daphne

Lees het persoonlijke verhaal van Daphne

Mijn Premium Coach gaf mij een zeker gevoel.

De controle willen houden op momenten waarop dit niet altijd kan vond ik altijd lastig: uit eten gaan, geen tijd om te sporten, blessures en het niet kunnen wegen van mijn voeding. Ik heb nu geleerd van mijn Premium Coach Roel Blom dat een dag afwijken van mijn plan geen probleem is, dat geeft een zeker gevoel.

— Tom

Lees het persoonlijke verhaal van Tom

Ik heb nu de levensstijl te pakken.

Ik tracht elke keer dat ik de gym in stap consistent progressie te boeken. Een bepaalde tunnelvisie. Focus op progressie. Niks meer, niks minder. Ik moet daarom ook een hele grote dank geven aan mijn Personal Body Coach Roel Blom. Samen zijn we twee no-nonsense gasten die werken naar, in dit geval, mijn doel. Ik steek enorm veel van hem op en ga de kennis die ik op doe zeker gebruiken in het verdere verloop van PBP en mijn leven.

— Bjørn

Lees het persoonlijke verhaal van Bjørn

Roel Blom coacht de volgende plannen