Renske Prinsen, 30

Stap uit jouw comfortzone, feel the fear and do it anyway!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.65 / 5
63 beoordelingen
AlleenstaandBootcampBurn-outDepressieEmotie-etenFulltime jobKind(eren)KookliefhebberMindfulnessNatuurliefhebberOptimistPrikkelbaar Darm SyndroomPsychologieSamenwonendTravelerVeel onderwegVolleybalWo-niveauYoga
Coaches Renske Prinsen

Over coach Renske Prinsen

Hi! Tof dat je een kijkje neemt op mijn coachprofiel! Wie ik ben? Ik ben Renske, een positieve enthousiasteling en woonachtig in de Achterhoek. Je weet wel, die regio van de Zwarte Cross en tegenwoordig bekend als ‘de overkant’. In het dagelijks leven werk ik vol passie als orthopedagoog in het onderwijs en de jeugd-GGZ. Ik hou van het buitenleven, leef voor lekker eten, beleef plezier aan verschillende sporten en droom dagelijks over fantastische reizen.

Personal Body Plan is voor mij een stok achter de deur geweest om beter voor mezelf te zorgen, meer zelfvertrouwen te krijgen en een gezonde levensstijl te creëren die ook op de lange termijn werkt! Van een goede bankzittende-sponsor van de sportschool met de spiegel als vijand ben ik getransformeerd naar een liefhebber van bewegen en kijk ik vol trots in de spiegel. Een gezonde levensstijl hoeft helemaal niet saai, ingewikkeld en tijdrovend te zijn!

Als coach vind ik het belangrijk dat jij het gevoel hebt jezelf te kunnen zijn, waar je te allen tijde open en eerlijk kunt én mag zijn! Waar je ook mee worstelt, niets is te gek! Ik ben er om jou te stimuleren, te ondersteunen, te motiveren en te inspireren. Samen zullen wij de obstakels en hindernissen op jouw pad tackelen. Je staat er niet alleen voor in jouw proces. Samen gaan we op weg naar een levensstijl waar jij je goed bij voelt. Dat gun ik jou!

Neem jij deel aan #PBPTeamRenske?

Renske Prinsen coacht de volgende plannen