Réangelo Willems, 26

The Balance Movement

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Réangelo Willems als coach
4.62 / 5
143 beoordelingen
BeroepssporterBodybuildingChanging Life HubCrossfitEx-topsporterFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHonkballerKookliefhebberLactoseintolerantieMindfulnessMuziekliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkPersonal Body TrainerPersonal TrainerSamenwonendSportmasseurTopsporterVeel onderwegVeganistVegetariërVoetbalVolleybal
Coaches Réangelo Willems

Over coach Réangelo Willems

Hi! Ik ben Angelo, 25 jaar en ik kom uit Curaçao. Mijn passie voor sport is gegroeid toen ik professioneel honkbal speelde voor de Atlanta Braves in de Dominicaanse Republiek. Na mijn jaren bij de Braves ben ik me gaan focussen op het trainen van andere atleten. Inmiddels heb ik me op veel gebieden verdiept in sport, voeding, herstel en algehele gezondheid en verschillende opleidingen hiervoor gevolgd.

Zo ben ik sportmasseur geworden, wat naast honkbal is uitgegroeid tot een van mijn grootste passies.

Door mijn ervaringen geloof ik dat ik iedereen kan helpen, van topsporter tot iemand die nog nooit in de sportschool is geweest. Ik ben doelgericht en kijk naar het gehele proces. We werken samen stap voor stap naar het bereiken van jouw doelen. Ik help je om zo gemotiveerd mogelijk te blijven en breek samen met je door mentale barrières heen.

Je kunt alles bereiken als je in jezelf gelooft. Met mij als coach werk je niet alleen richting je doelen, maar leer je gaandeweg in het proces ook meer over jezelf en over je lichaam.

Ben jij klaar om de atleet in jou naar buiten te halen, een mooi en gebalanceerd lichaam te hebben en hierover meer te leren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Join team Angelo, ‘the balanced movement’, because a balanced body and mind is powerful and an everything achieving machine!

Wat deelnemers zeggen over Réangelo Willems

Personal Body Plan is voor mij een stok achter de deur

— Wendy

Lees het persoonlijke verhaal van Wendy

Réangelo Willems coacht de volgende plannen