Puk Kooiman, 42

Do what you can, with what you have, from where you are

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Puk Kooiman als coach
4.73 / 5
1076 beoordelingen
AtleetBikinifitnessBodybuildingCrossfitEmotie-etenGroepslesinstructeurKookliefhebberMarathonMindfulnessPersonal TrainerTrailrunnerTravelerTriathlonVeganistVegetariërWielrennenWo-niveau
Coaches Puk Kooiman

Over coach Puk Kooiman

Ik sta ook wel bekend als Puk, woon op Texel en hou van een sportieve, positieve, easy en relaxte levensstijl.

Het liefst begin ik de dag met een training (crossfit of krachttraining) en sport ik zo'n 6 tot 7 dagen per week. Ik sta graag in de keuken, geniet volop van het (eiland) leven, zowel sportend als in de relaxstand. Zon, zee en strand zijn altijd favoriet, naast reizen en duiken.

Na een heftig auto ongeluk realiseerde ik me dat ik nu echt mijn droom wilde volgen.

Ik reisde als duikinstructeur de hele wereld over. Toen ik voor mijn gezondheid weer terug naar Nederland moest keren, moest ik mijn weg weer opnieuw vinden.

Een andere passie van mij was fitness, voeding en gezondheid. Hier wilde ik meer mee doen en kwam in aanraking met Personal Body Plan. Voor ik uiteindelijk de stap durfde te zetten, heb ik het eerst geruime tijd gevolgd. Hoewel ik wel fit was, voelde ik me niet happy in mijn lichaam. Tijd voor verandering, maar nu echt.

Personal Body Plan heeft me geholpen weer back in shape te komen. En hoe, want zowel fysiek als mentaal ben ik sterker dan ooit! Dat gun ik iedereen en daarom wil ik jou daarbij helpen.

It's ok to be afraid of failling, but never stop trying. Sometimes, it only takes one person to change your life. One to be there for you, to push you, to help you, to simply believe in you. It only takes one.....

Wat deelnemers zeggen over Puk Kooiman

Ik geniet weer en sta deze zomer zelfverzekerd in bikini

Petra helpt me om niet te lang te blijven hangen in de negatieve dingen. Ze leert me om niet te streng te zijn voor mezelf en de emoties te uiten als die er zijn.

— Marianne

Lees het persoonlijke verhaal van Marianne

Ik ben nu al erg blij met het resultaat.

Ik wil weer balans vinden tussen sporten, gezond eten, mentale rust en sociale activiteiten. Na twee maanden begeleiding van Premium Coach Petra Kooiman ben ik al heel erg blij met het resultaat!

— Laura

Lees het persoonlijke verhaal van Laura

Personal Body Plan is echt een lifestyle.

Puk kan mij goed coachen in de combinatie die ik maak met Personal Body Plan en Crossfit. Puk is niet alleen als coach geweldig, maar ook haar manier van communicatie is prettig. Geduldig, aandacht en oplossingsgericht.

— Cindy

Lees het persoonlijke verhaal van Cindy

Ik heb mij op het strand aangemeld bij Personal Body Plan

Een groot pluspunt voor mij is dat ik nu met minder gewicht ook minder last van mijn rug heb. Bedankt Puk, voor jouw goede coaching!

— Sandra

Lees het persoonlijke verhaal van Sandra

Puk Kooiman coacht de volgende plannen