Patricia Nijkamp, 31

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.61 / 5
121 beoordelingen
BourgondiërEmotie-etenFulltime jobGroepslesinstructeurHIITMindsetSamenwonendStudentVoedingsgedragWo-niveau
Coaches Patricia Nijkamp

Over coach Patricia Nijkamp

Wat tof dat je interesse hebt in Personal Body Plan en op mijn profiel hebt doorgeklikt!

Ik ben Patricia en woon samen met mijn zus in het gezellige Zutphen. Naast het coachen voor PBP werk ik op kantoor en ben ik mijn master aan het afronden. In de gym ben ik 5 à 6 dagen per week te vinden. Voor krachttraining, maar ook voor Les Mills groepslessen. Ik ben GRIT coach & Body Pump instructeur. Verder hou ik van terrasjes en knusse restaurantjes, maar ook een avondje op de bank vind ik heerlijk.

De liefde voor sporten en een gezonde levensstijl is er niet altijd geweest, de liefde voor lekker eten echter wel. Dat zorgde ervoor dat ik op een gegeven moment flink overgewicht had en niet lekker in mijn vel zat. Ik besloot mij, na lang twijfelen, in te schrijven voor Personal Body Plan. Een keuze waarvan ik nog geen moment spijt heb gehad, behalve dat ik het veel eerder had moeten doen. ;-) Dankzij Personal Body Plan heb ik een balans gevonden in voeding, training en genieten!

Deze balans gun ik jou ook! Dit is een leerproces waarbij ik je graag wil helpen. Samen kijken we wat jouw doel is en gaan we op zoek naar de manier die werkt voor jou. Ik ben er om je te motiveren en kennis en tools omtrent gedrag, voeding, training en herstel te verschaffen. Jij bent er om het in de praktijk te brengen! Natuurlijk ben ik er ook voor al je vragen en om je te helpen opstaan als het even minder gaat. Samen gaan wij de uitdaging aan om op zoek te gaan naar de beste versie van jou!

Wat deelnemers zeggen over Patricia Nijkamp

Ik zit heerlijk in mijn vel en kan vol trots delen dat ik 20 kilo ben afgevallen

Patricia wilde na de eerste maand al graag dat ik mijn verhaal ging delen maar ik was er nog niet klaar voor. Nu heb ik een leefstijlverandering en een resultaat dat verbluffend is, al zeg ik het zelf.

— Frederique

Lees het persoonlijke verhaal van Frederique

Personal Body Plan heeft mij veel meer inzicht gegeven in mijn voeding

Patricia is erg betrokken. Ze geeft mij tips en vraagt hoe het ermee gaat. Als ik ergens mee zit kan ik altijd bij haar terecht. Niet alleen over voeding en training, maar ook in het persoonlijk vlak.

— Regina

Lees het persoonlijke verhaal van Regina

Patricia Nijkamp coacht de volgende plannen