Niels van Rooijen, 27

Samen gaan wij jouw doelen bereiken!

Kies Niels van Rooijen als coach
4.24 / 5
42 beoordelingen
AlleenstaandFeestjesFulltime jobKrachttrainingStudentTravelerWo-niveau
Coaches Niels van Rooijen

Over coach Niels van Rooijen

Ik ben Niels en ik woon in Amsterdam. Ik ben starter met een fulltime baan bij een bank. Heb hiernaast nog een druk sociaal leven, werkborrels en combineer dit ook met een goed voedingspatroon en een druk sportschema. Onmogelijk? Nee zeer zeker niet. Met wat kleine aanpassingen en wat aandacht is dit voor jou ook dichterbij dan je denkt.

Toen ik ben begonnen met studeren ben ik naar Amsterdam verhuisd. 6 jaar en vele borrels, feestjes, vergaderingen en helaas ook kilo’s later was het tijd om hier wat aan te doen. Eind 2016 begon ik met PBP. Dit ging heel voorspoedig. Ik sportte meer dan in mijn schema stond en at minder dan werd aanbevolen, een beetje sneller je doel bereiken kan geen kwaad toch? Dat had ik mooi fout, want 4 maanden na het einde van het eerste halfjaar PBP ( en mijn mooie resultaat) was ik weer terug bij af.

Toen ik weer begon heb ik me erbij neergelegd dat het veranderen van je mindset tijd kost, het beter is om stapje voor stapje te gaan dan om radicale, veranderingen in je leven te maken die je niet vol kunt houden. En nu ben ik strakker dan ooit, zijn nieuwe eetgewoontes er ingesleten en de gewichten waarmee ik train bewijzen dat ik in het krachthonk mijn plek heb gevonden. Na 2,5 jaar PBP wil ik nu ook anderen helpen. Met praktische tips, aanmoediging en voorbeelden uit mijn eigen traject.

Niels van Rooijen coacht de volgende plannen