Niels Metzelaar, 23

Werk aan, met en voor jezelf. Haal met mijn hulp de beste versie uit jezelf

Nog maar 4 Premium plekken beschikbaar Kies Niels Metzelaar als coach
4.69 / 5
189 beoordelingen
BodybuildingChanging Life HubEx-topsporterFlexitariërHbo-niveauHonkballerOnregelmatig werkPersonal Body TrainerPersonal TrainerSamenwonendSportkundeStudentVoedingsgedrag
Coaches Niels Metzelaar

Over coach Niels Metzelaar

Ik kom uit Bergen, Noord-Holland. Ik heb in 2019 de opleiding HBO-sportkunde afgerond aan Hogeschool Inholland, Haarlem. Ik heb deze opleiding gedaan omdat ik altijd al veel affiniteit heb gehad met sport en het menselijk lichaam.

Zelf doe ik nu al 3 jaar serieus aan krachttraining en werk ik als Personal (Body) Trainer in o.a. de Changing Life Hub. Naast mijn trainingen maak ik in mijn vrije tijd graag tijd vrij voor mijn andere grote passie; honkbal.

Door mijn eigen ervaring met Personal Body Plan heb ik geleerd dat je niet te streng voor jezelf moet zijn. Het draait om het vinden van de juiste balans waarin je als individu bewuste keuzes kan maken. Dit geldt voor zowel je voeding en trainingen als voor je herstel. Alles is even belangrijk en iedereen heeft hiervoor zijn eigen manier. Doe wat werkt voor jou!

Omdat ik mijn passie en kennis over training, voeding en herstel graag over wil brengen op anderen ben ik Personal Body Coach geworden. Zo kan ik iedereen die een betere versie van zichzelf wil worden hierbij helpen. Ik kan jou met mijn kennis en ervaring helpen om de manier te vinden die voor jou werkt. Zodat jij de beste versie van jezelf kan worden!

Wat deelnemers zeggen over Niels Metzelaar

Personal Body Plan is zeker een stok achter de deur

Niels geeft duidelijke tips met een goed voorbeeld, waardoor ik precies weet wat anders moet of wat er verkeerd gaat. Daarnaast neemt hij ook nog eens de tijd om mij goed te helpen wanneer dit nodig is!

— Alex

Lees het persoonlijke verhaal van Alex

Mijn Personal Body Coach geeft me goede en bondig tips die me in de juiste richting sturen

De resultaten die ik heb behaald zijn echt overweldigend. Mijn Personal Body Coach Niels was hier erg belangrijk bij.

— Sander

Lees het persoonlijke verhaal van Sander

Niels Metzelaar coacht de volgende plannen