Nicole Paffen – Knebel, 47

Uit je comfortzone stappen brengt je dichter bij je beste Ik

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Nicole Paffen – Knebel als coach
4.57 / 5
296 beoordelingen
ArtroseBurn-outDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobGroepslesinstructeurGroepslessenHbo-niveauKookliefhebberMasterclass Plantaardig VoedingspatroonMuziekliefhebberNatuurliefhebberSamenwonendSportmasseurTravelerYogaZwemmen
Coaches Nicole Paffen – Knebel

Over coach Nicole Paffen – Knebel

Hi! Samen met mijn man en 3 katten woon ik in Kerkrade en naast mijn werk als administrateur bij de OU, opleiding tot fitnesstrainer en groepslesinstructeur RPM, Body Pump, Body Balance en Sprint van Les Mills bij Train Smart Kerkrade, ben ik ook sportmasseur. Erg leuk! In 2013 kreeg ik de diagnose facet artrose met als advies flink minderen of stoppen met sporten. Dat laatste lukte niet (te leuk) en met corestability training kon ik toch blijven sporten. Passies: Griekenland, muziek, lezen.

Na eerdere afvalpogingen, met goed resultaat, maar helaas niet blijvend, kwam ik via mijn fitnesscollegaatje in aanraking met PBP. In maart 2017 zelf begonnen en al gauw kwam ik erachter wat mijn valkuilen waren en kwam ik steeds meer uit mijn comfortzone. Zonder mijn coach Inge had ik het niet gered. Die stok achter de deur had ik nodig. De trainingen doe ik nog steeds naast mijn lessen, soms wel pittig, maar oh zo nuttig. Nu nog steeds ben ik met PBP bezig en wil ik jou ook daarbij helpen!

Door mijn drukke baan, gecombineerd met groepslessen in de avonden, PBP-trainingen en sportmassages weet ik als geen ander hoe ik deze zaken kan combineren en toch voldoende herstel en tijd kan vinden voor mezelf en mijn lief in mijn drukke leven. Zeker nu in deze bizarre tijd van Corona is structuur en ritme oh zo belangrijk. En ik kan jou daar super bij begeleiden!

Wat deelnemers zeggen over Nicole Paffen – Knebel

Naast dit resultaat ben ik vooral blij met de controle die ik heb over mijn eetgedrag

Ik ben gestart met Nicole als Personal Body Coach. Zij heeft mij ontzettend goed op weg geholpen met gewichtsverlies.

— Kylie

Lees het persoonlijke verhaal van Kylie

Ik eet en drink nog steeds heel lekker, alleen heb ik nu een betere balans!

Nicole is erg belangrijk. Ze houdt ook van een wijntje en lekker eten en neemt me mee in het zoeken naar de juiste balans. Niet schuldig voelen, maar gewoon de dag erna weer verder gaan en oppakken. Dan volgt het resultaat vanzelf!

— Michelle

Lees het persoonlijke verhaal van Michelle

Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam!

Mijn Personal Body Coach Nicole weet dat ik een perfectionist ben en stuurt mij goed bij. Ze geeft mij tips en steunt mij ook als het even niet zo goed gaat. Ik kan mij geen betere coach wensen

— Angelique

Lees het persoonlijke verhaal van Angelique

Nicole Paffen – Knebel coacht de volgende plannen