Nick van Kessel, 33

Trust yourself, Break some rules, Don't be afraid to fail, Work like hell

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Nick van Kessel als coach
4.54 / 5
1709 beoordelingen
AlleenstaandBlessureBodybuildingCIOSFeestjesFietsenFulltime jobFysiotherapeutHart- en vaatziektenHbo-niveauKrachttrainingMilitairMuziekliefhebberObesitasPersonal TrainerRevalidatieRunnerVoetbal
Coaches Nick van Kessel

Over coach Nick van Kessel

Leuk dat je even komt kijken. Ik ben Nick, woon in Zeist, en help mensen met het verbeteren van hun lifestyle of ik werk als fysiotherapeut. Mijn passie is krachttraining en alles wat met sport en revalidatie te maken heeft. In mijn vrije tijd kijk ik graag sport en kijk of speel ik games en dan is mijn guilty pleasure een pannenkoek met Nutella.

Na meerdere blessures heb ik inmiddels vanaf 2015 verschillende perioden bij Personal Body Plan gevolgd om gericht bezig te zijn op wat ik graag doe, namelijk lekker fit zijn middels trainen en voeding. Op dit moment doe ik dat middels home workouts of in de gym en probeer ik daar altijd een lekkere sessie van te maken

Mijn stijl zou je als uitdagend en kritisch kunnen omschrijven. Ik stel vragen om je te triggeren en te reflecteren en over verschillende invalshoeken na te denken. Maar ik heb ook de verwachting dat jij er zelf voor gaat waarbij ik je ondersteun met info en ik zal niet altijd met een oplossing komen. Bij mij kan je ook in gesprek middels videobellen of personal training. Als jij leergierig bent, je wilt er wat van maken en je durft jezelf open te stellen voor iets nieuws, dan zie ik je snel ;)

Wat deelnemers zeggen over Nick van Kessel

Mijn mindset is veranderd en mijn lichaam sterker

Nick coacht op een positieve en persoonsgerichte manier. Hij remt soms af als ik te snel wil gaan of motiveert om net dat stapje verder te gaan. Topkerel!

— Liam

Lees het persoonlijke verhaal van Liam

Er zijn niet alleen 10 kilo en vele centimeters af, ook mentaal heb ik veel progressie geboekt

Bij Nick kan ik altijd terecht met vragen en we zochten samen naar oplossingen. Hij vroeg echt door, waardoor je zelf aan het denken werd gezet en het niet alleen maar vraag en antwoord was, erg prettig. Zo ben je echt bewust bezig met je eigen keuzes en handelingen. Top!

— Samantha

Lees het persoonlijke verhaal van Samantha

Door de juiste voedingskeuzes voel ik me nu veel beter en energieker!

Op momenten dat je even vastloopt of even niet gemotiveerd bent, weet Nick je te prikkelen om weer door te gaan. Ook heeft hij mij geleerd dat je niet altijd strikt hoeft te zijn, maar je soms ook juist moet genieten van eten.

— Piet

Lees het persoonlijke verhaal van Piet

Achteraf gezien was het hard werken, maar Personal Body Plan was de moeite zeker waard

Nick is een coach die weet waar hij het over heeft, kritische vragen durft te stellen, ruimte geeft voor eigen invulling, je zo nodig een spiegel voorhoudt en je het af en toe ook lekker zelf laat uitvogelen.

— Nicole

Lees het persoonlijke verhaal van Nicole

Met behulp van mijn Personal Body Coach heb ik een goede levens- en trainingsstijl ontwikkeld.

Nick heeft me er echt bij gehouden en altijd op de zwakke momenten motiveert hij mij. Zonder hem had ik deze resultaten nooit behaald!

— Sam

Lees het persoonlijke verhaal van Sam

Ik voel mij zowel fysiek als mentaal een stuk sterker!

Nick heeft mij gemotiveerd en een schop onder m’n kont gegeven als ik wat minder gemotiveerd was. Daarnaast geeft hij mij ook de ruimte om zelf op zoek te gaan naar wat bij mij past.

— Nicole

Lees het persoonlijke verhaal van Nicole

Personal Body Plan heeft mij in laten zien dat ik tevreden moet zijn met elk klein stapje dat ik vooruitga

Tijdens het hele proces heb ik erg veel steun gehad aan mijn Nick. Hij geeft altijd goede tips als ik ergens tegen aanloop en hij houdt mij scherp.

— Piet

Lees het persoonlijke verhaal van Piet

Ik heb nu de kennis en vaardigheden in handen om mijn resultaat blijvend te houden en zoals voorheen niet weer keihard aan te komen

Ik heb veel vooruitgang geboekt en veel geleerd, maar ik heb besloten mijn plan met nog een jaar te verlengen. Er is altijd meer te leren en voor nu geeft het mij de houvast die ik (nog) nodig heb.

— Sander

Lees het persoonlijke verhaal van Sander

Op mijn 39ste ben ik slanker dan de afgelopen 20 jaar

Mijn Personal Body Coach Nick van Kessel is een hele betrokken coach die altijd snel, kundig en met humor reageert, maar me ook af en toe het broodnodige duwtje in de rug geeft.

— Inge

Lees het persoonlijke verhaal van Inge

Ik wil iedereen aanraden die twijfelt over Personal Body Plan, het gewoon te doen!

Mijn Personal Body Coach Nick heeft mij veel handvatten gegeven en mij gemotiveerd waar nodig was. Waar ik voorheen een tegenslag als falen zag zie ik het nu als leermoment om weer door te pakken!

— Thom

Lees het persoonlijke verhaal van Thom

Nu ik bewuster met voeding bezig ben merk ik een groot verschil!

Met een beetje discipline is Personal Body Plan goed te doen! Mijn coach houdt mij scherp, maar hij laat mij ook zelf dingen ontdekken.

— Baruch

Lees het persoonlijke verhaal van Baruch

Nick van Kessel coacht de volgende plannen