Nathalie Brinkman, 27

Investeer!

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Nathalie Brinkman als coach
5 / 5
1 beoordeling
Fulltime jobMuziekliefhebberNatuurliefhebberWielrennenWo-niveau
Coaches Nathalie Brinkman

Over coach Nathalie Brinkman

Ik ben werkzaam ben als paramedicus, maak graag fiets- en wandeltochten en houd van dans en lezen. Naast dit studeer ik gezondheidspsychologie, waar ik gedrag in relatie tot gezondheid wil begrijpen en onderzoeken. Wat zet mensen aan tot sporten? Waarom vindt men het zo moeilijk ongezond gedrag te veranderen terwijl gezondheid wordt beschouwd als belangrijke voorwaarden voor een goed leven? En hoe beïnvloedt voeding lichaam en psyche?

Deze vragen stroken met de vier belangrijke pijlers die aandacht krijgen bij PBP: gedrag, voeding, training en herstel. Dit is dan ook de reden dat ik enthousiast ben over het platform.

Ik ben met Personal Body Plan begonnen omdat ik benieuwd was naar hetgeen ik kon verbeteren in balans tussen bovengenoemde pijlers. Met name op het gebied van sport was ik onervaren. Uiteindelijk heeft het geleid tot het verkrijgen van inzicht en een daadwerkelijk betere balans.

Als coach ben ik vrij direct, aangezien ik van doelgerichte en heldere communicatie houd. We kijken samen naar de juiste stappen die jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren. Potentie is er altijd, maar ik ondersteun en motiveer je graag gedurende het traject. Of je nu kiest voor spierbouw, vetverbranding en/of mentaal sterker wilt worden: het is allemaal mogelijk!

Nathalie Brinkman coacht de volgende plannen