Natascha Binnendijk-Heyer, 49

Never give up...

Nog maar 1 Premium plek beschikbaar Kies Natascha Binnendijk-Heyer als coach
4.66 / 5
286 beoordelingen
Kind(eren)SamenwonendZiekte van Crohn
Coaches Natascha Binnendijk-Heyer

Over coach Natascha Binnendijk-Heyer

Geboren en getogen in Amsterdam en nu woonachtig in Amstelveen, samen met mijn man. We hebben een prachtige dochter van 26 jaar, die op zichzelf woont en leerkracht is op een basisschool.

Al jaren heb ik een actieve vorm van de ziekte van Crohn. Ik ben altijd vermoeid en heb een slecht immuunsysteem. Het motiveert mij om te zien dat mijn lichaam positief reageert op een goede combinatie van de pijlers gedrag, voeding, training en herstel.

Zelf ben ik in oktober 2015 begonnen met mijn Personal Body Plan. Tot de dag van vandaag heb ik er nooit spijt van gehad. Het is me gelukt om 35 kg af te vallen, al is het met vallen en opstaan.

Ik dacht 'als ik het kan, dan is dat ook mogelijk voor anderen.' Dat was mijn motivatie om zelf aan de slag te gaan als Personal Body Coach.

Ik ben een doorzetter en heb groot inlevingsvermogen.

Juist vanwege mijn chronische ziekte kan ik je als Personal Body Coach laten zien dat je met de juiste instelling, doelen en motivatie de beste versie van jezelf kan worden, ongeacht je leeftijd.

Wat deelnemers zeggen over Natascha Binnendijk-Heyer

Personal Body Plan is echt een lifestyle geworden

Mijn Personal Body Coach Natascha heeft met motivatie en blogs gezorgd dat ik door bleef gaan. Een topper!

— Judith

Lees het persoonlijke verhaal van Judith

Ik leer nog steeds!

Mijn voeding onder de loep nemen was niet makkelijk maar ik leer nog steeds! Zonder mijn coach Natascha was dit trouwens een stuk lastiger geweest, heel fijn dat zij er is!

— Cornelie

Lees het persoonlijke verhaal van Cornelie

Nu 7 maanden verder heb ik mijn streefgewicht behaald en ben ik 13 kilo afgevallen

De basis kende ik al, maar het hebben van een Personal Body Coach is voor mij de stok achter de deur die ik zo hard nodig heb. In Natascha vond ik de coach die mij steunt, aanmoedigt en inspireert.

— Joyce

Lees het persoonlijke verhaal van Joyce

Natascha Binnendijk-Heyer coacht de volgende plannen